Košarica

INVALIDSKA KUPAONICA

Kupaonica kao sigurno mjesto bez prepreka

 

Razvojem tehnologija i proizvodnje kupaonske opreme prema svakodnevnim potrebama čovjeka, danas je i osobama s posebnim potrebama, ograničenih motoričkih sposobnosti omogućeno jednostavnije korištenje kupaonice kao mjesta za obavljanje osobne higijene.

Moderne invalidske kupaonice mjesto su na kojem je osobama s poteškoćama uvelike olakšano svakodnevno korištenje kupaonske opreme, umivaonika, wc školjki, kada i tuš kada.
Dizajnom popraćenim najmodrenijim medicinskim standardom uređenja invalidskih kupaonica i prostora, proizvodi iz naše ponude svakodnevno čine život ugodnijim velikom broju korisnika koji su odabrali naš pogled na kupaonicu kao mjesto osobne privatnosti, intime i jednostavnijeg načina obavljanja osobne higijene.

 

Svi proizvodi iz ponude svojim dimenzijama i oblikom prilagođeni su jednostavnijem korištenju i dizajnirani su tako da je osbama s poteškoćama olakšano samostalno korištenje kupaonice gotovo bez ikakve pomoći drugih osoba, naravno ovisno o stupnju invalidnosti ili motoričkih poteškoća pojedinca.

 

Naše iskustvo i osobni doprinos prepoznali su mnogi korisnici bilo da se radilo o uređenju osobnih invalidskih kupaonica ili kupaonica za osobe s posebnim potrebama u javnim objektima, hotelima, školama, vrtićima, trgovačkim centrima, benzinskim postajama itd...

 

Svi proizvodi iz ponude popraćeni su svom potrebnom dokumentacijom, atestima i certifikatima proizvođača.
Ponudu možemo prilagoditi svim potrebnim tehničkim standardima i dimenziji svake kupaonice, ovisno o individualnim potrebama korisnika ili zahtjevima investitora.


Zahvaljemo vam na iskazanom povjerenju.

24 Items

Postavite silazni smjer
po stranici
 1. ZERRO držač za kadu ravni 40 cm
  339,63 kn
 2. ZERRO držač za kadu ravni 30 cm
  306,38 kn
 3. OZNAKA ZA WC INVALIDSKI INOX OKRUGLA
  51,30 kn
 4. Mješalica za sudoper KING Medicinska - Liječnička
  Nisko kao 330,13 kn

24 Items

Postavite silazni smjer
po stranici