Košarica

Uvjeti dostave na stranci ribolovni.hr

Uvjeti dostave

Nakon izvršene uplate, odnosno nakon što uplata po ponudi/predračunu bude vidljiva na našem transakcijskom računu, kupljena roba priprema se za isporuku.
Roba također može biti pripremljena za isporuku ako je prilikom kupovine naznačen način plaćenja: plaćanje pouzećem.


VB tehna d.o.o. obvezuje se u roku 2 radna dana (48 sati) od uplate, a najduže u roku propisanom zakonom,  ili drugim rokom naznačenom na ponudi ili ugovoru između prodavatelja i potrošača, isporučiti na dostavu sve naručene i plaćene proizvode. Ako VB tehna d.o.o. iz nekog razloga nije u mogućnosti dostaviti sve naručene proizvode, dužna je pravovremeno kontaktirati Kupca i ovisno o njegovoj želji dogovoriti produženi rok isporuke, zamjenski proizvod ili otkazivanje narudžbe tj. povrat uplaćenih sredstava.


Od situacije nemogućnosti isporuke nekog od naručenih i plaćenih proizvoda, Kupac je u potpunosti zaštićen budući da se ponuda koja se dostavlja Kupcu i po kojoj se vrši plaćanje izrađuje nakon provjere raspoloživosti proizvoda, koji se potom rezervira na skladištu Prodavatelja ili skladištu dobavljača. U slučaju da zbog nepredviđenih razloga (više sile ili slično) Prodavatelj ne bude u mogućnosti isporučiti plaćene proizvode, VB tehna d.o.o. se obvezuje Kupcu izvršiti povrat uplaćenih sredstava u roku 14 radnih dana.


Dostava se obavlja svakim radnim danom te se kupljena roba na željenu adresu za područje kopnene Hrvatske izvršava u roku 3 radna dana, dok se dostava na otoke koji nisu mostom povezani s kopnom vrši 2-3 puta tjedno. U određenim situacijama većinom uzrokovanim lošim vremenskim uvjetima ili slučajnim kvarom dostavnog vozila moguće je da se dostava odgodi do maksimalno 48h odnosno 2 dodatna radna dana od dogovorenog, prilikom čega je dostavna služba ili VB tehna d.o.o. o svemu pravovremeno izvijestiti kupca.


Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt. Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac, već samo do ulaza u zgradu.


Dostava proizvoda obavlja se putem logističkih tvrtki LAGERMAX AED d.o.o. i HRVATSKA POŠTA d.d.


Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. U slučaju da kupac iz nekih razloga ipak odluči svojevoljno preuzeti vidljivo oštećenu robu ili paket, dužan je s ovlaštenom osobom koja je dostavila paket ili robu napisati reklamacijski zapisnik i ispravno ga popuniti. U slučaju ne poštivanja ovih uvjeta VB tehna d.o.o. neće biti u mogućnosti kvalitetno riješiti nastali problem u obostranu korist.

Više o reklamacijama i povratima