Košarica

MEDI STANDARD invalidski držač fiksni 90 cm - INOX s držačem wc papira

Na skladištu
SKU
80-ZG-6001H
598,50 kn

 OPĆE KARAKTERISTIKE PROIZVODA:

 • ZINGER invalidski držači
 • Model: 80-ZG-6001H
 • Materijal: nehrđajući čelik - inox 304
 • Mat završna dorada

 • Vrsta: MEDI STANDARD zidni rukohvat - fiksni s držačem wc papira
 • Pomoćni kupaonski rukohvat za osobe s invaliditetom, pogodan za starije i nemoćne
 • Nezaobilazan standard u opremanju kupaonice za osobe s invaliditetom
 • Dimenzije: 90 cm
 • Promjer cijevi: fi 32 mm
 • Debljina stijenke: 1 mm
 • Montiranje na zid u blizini wc školjke gdje je povećana potreba za sigurnošću i osloncem
 • Jednostavna montaža u privatnim ili javnim prostorima

 • Za lakše i sigurnije obavljanje svakodnevnih aktivnosti u kupaonici

 

 Više o proizvodu saznajte u opisu ispod.

 

Invalidski držač MEDI STANDARD fiksni 90 cm - INOX s držačem wc papira

 

U svojoj ponudi kupaonskih pomagala za osobe s invaliditetom između ostaloga izdvajamo ZINGER invalidske držače koji pružaju širok izbor proizvoda visoke kvalitete i funkcionalnosti. Oni ujedno čine neizostavni dio u opremanju svake kupaonice namijenjene osobama s invaliditetom, bez obzira radi li se o privatnim ili javnim prostorima.

Kao kupaonska pomagala, osim za osobe s invaliditetom, pogodni su i za starije, nemoćne osobe smanjene pokretljivosti. Zbog svakodnevne i česte uporabe pomoćnih rukohvata, držača posebno je važna njihova kvaliteta. ZINGER invalidski držači izrađeni su od kvalitetnog nehrđajućeg čelika - inoxa koji je poznat po svojoj čvrstoći, dugotrajnosti i otpornosti na vanjske utjecaje. Svojim dizajnom, uklopit će se u svaku modernu kupaonicu, a svojom kvalitetom zadovoljavaju i najsuvremenije standarde javnih i privatnih objekata, ali i potrebe običnoga kućanstva. Držači se vrlo jednostavno i lako montiraju fiksiranjem na zid što je osobito važno bez obzira uređujete li kupaonicu za potrebe osoba s invaliditetom ispočetka ili postojeću kupaonicu naknadno prilagođavate novonastalim potrebama kako bi bila sigurna, jednostavnija i ugodnija za svakodnevno korištenje.


MEDI STANDARD invalidski držač fiksni duljine 90 cm - INOX je zidni pomoćni rukohvat s držačem wc papira. To je još jedna dodatna funkcija ovoga držača koja je u situacijama svakodnevnog korištenja wc školjke  posebno praktična osobama s invaliditetom te osobama smanjene pokretljivosti kao što su stariji i nemoćni jer osim sigurnog oslonca prilikom sjedanja na wc školjku i ustajanja imaju i wc papir nadohvat ruke. MEDI STANDARD zidni rukohvat duljine 90 cm fiksni uglavnom se, zbog držača wc papira koji se nalazi na njemu, postavlja s jedne strane wc školjke. Tako postavljen, može se kombinirati s još jednim pomičnim držačem na drugoj strani wc školjke, koje također izdvajamo iz svoje ponude invalidskog programa. U svakom slučaju, fiksni invalidski držač MEDI STANDARD duljine 90 cm - inox s držačem wc papira poslužit će kao posebno praktično kupaonsko pomagalo, a korištenje kupaonice time ponovno postaje sigurno i ugodno iskustvo.Inox invalidski držač MEDI STANDARD fiksni 90 cm u mat izvedbi s držačem wc papira ispunit će sve kriterije za kvalitetno opremanje kupaonice u skladu s potrebama osoba s invaliditetom. Visoka kvaliteta i funkcionalnost čine ga idealnim za dugotrajnu svakodnevnu upotrebu i sigurnost prilikom korištenja kupaonice.

 

Više informacija
SKU 80-ZG-6001H
Write Your Own Review
You're reviewing:MEDI STANDARD invalidski držač fiksni 90 cm - INOX s držačem wc papira