Košarica

MEDI STANDARD invalidski držač zidni - L oblik 70x50 cm - INOX polirani

 OPĆE KARAKTERISTIKE PROIZVODA:

 • ZINGER invalidski držači
 • Model: 80-ZG-6007
 • Materijal: nehrđajući čelik - inox 304
 • Polirana završna dorada

 • Vrsta: MEDI STANDARD zidni rukohvat - L oblik
 • Pomoćni kupaonski rukohvat za osobe s invaliditetom, pogodan za starije i nemoćne
 • Nezaobilazan standard u opremanju kupaonice za osobe s invaliditetom
 • Dimenzije: 70x50 cm
 • Promjer cijevi: fi 32 mm
 • Debljina stijenke: 1,2 mm
 • Montiranje na zid u blizini tuša i na drugim mjestima gdje je povećana potreba za sigurnošću i osloncem
 • Jednostavna montaža u privatnim ili javnim prostorima

 • Za lakše i sigurnije obavljanje svakodnevnih aktivnosti u kupaonici

 

 Više o proizvodu saznajte u opisu ispod.

 

Invalidski držač zidni MEDI STANDARD  - L oblik 70x50 cm - INOX polirani

 

U svojoj ponudi kupaonskih pomagala za osobe s invaliditetom između ostaloga izdvajamo ZINGER invalidske držače koji pružaju širok izbor proizvoda visoke kvalitete i funkcionalnosti. Oni ujedno čine neizostavni dio u opremanju svake kupaonice namijenjene osobama s invaliditetom, bez obzira radi li se o privatnim ili javnim prostorima.

Kao kupaonska pomagala, osim za osobe s invaliditetom, pogodni su i za starije, nemoćne osobe smanjene pokretljivosti. Zbog svakodnevne i česte uporabe pomoćnih rukohvata, držača posebno je važna njihova kvaliteta. ZINGER invalidski držači izrađeni su od kvalitetnog nehrđajućeg čelika - inoxa koji je poznat po svojoj čvrstoći, dugotrajnosti i otpornosti na vanjske utjecaje. Svojim dizajnom, uklopit će se u svaku modernu kupaonicu, a svojom kvalitetom zadovoljavaju i najsuvremenije standarde javnih i privatnih objekata, ali i potrebe običnoga kućanstva. Držači se vrlo jednostavno i lako montiraju fiksiranjem na zid što je osobito važno bez obzira uređujete li kupaonicu za potrebe osoba s invaliditetom ispočetka ili postojeću kupaonicu naknadno prilagođavate novonastalim potrebama kako bi bila sigurna, jednostavnija i ugodnija za svakodnevno korištenje.


MEDI STANDARD invalidski držač zidni L oblika u dimenzijama 70x50 cm INOX polirani je zidni pomoćni rukohvat fiksiran na zid u tri točke. Na taj način rukohvat je u situacijama svakodnevnog korištenja kupaonice posebno praktičan osobama s invaliditetom te osobama smanjene pokretljivosti kao što su stariji i nemoćni jer im pruža čvrst i siguran oslonac. MEDI STANDARD zidni rukohvat L oblika INOX polirani dimenzija 70x50 cm može se postaviti na razna mjesta u kupaonici gdje je potrebna sigurnost, oslonac ili pomoć pri stajanju i kretanju. Najčešće je to u blizini tuš kade/kabine i pokraj sjedalice za tuš kabinu te na drugim mjestima. U svakom slučaju, fiksni zidni invalidski držač L oblika MEDI STANDARD dimenzija 70x50 cm - inox polirani poslužit će kao posebno praktično kupaonsko pomagalo, a korištenje kupaonice time ponovno postaje sigurno i ugodno iskustvo.Inox invalidski držač MEDI STANDARD zidni L oblik u poliranoj izvedbi dimenzija 70x50 cm ispunit će sve kriterije za kvalitetno opremanje kupaonice u skladu s potrebama osoba s invaliditetom. Visoka kvaliteta i funkcionalnost čine ga idealnim za dugotrajnu svakodnevnu upotrebu i sigurnost prilikom korištenja kupaonice.

 

Više informacija
SKU ZG-6007
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account