Košarica

ZERRO držač za kadu ravni 40 cm

SKU
JZ914
Posebna cijena 401,63 kn Standardna cijena 446,25 kn

Kromirana kupaonska galanterija - neprolazni klasik u svijetu uređenja kupaonica.

 

TEHNIČKI PODACI:

 • Pomoćni kupaonski rukohvat za kadu - ravni
 • Za lakše i sigurnije obavljanje svakodnevnih aktivnosti u kupaonici
 • Pogodno za osobe slabije pokretljivosti te starije i nemoćne
 • Čvrsta konstrukcija
 • Dimenzije: 40 cm
 • Materijal izrade: mesing
 • Završna obrada: krom

 

 • Jednostavna montaža
 • Pričvršćivanje na zid u blizini kade
 • Inox set za montažu

 

 • Moderan, atraktivan dizajn
 • Spoj funkcionalnosti i atraktivnosti
 • Estetski usklađeno s dizajnom mješalica za vodu Rosan ZERRO i Rosan DARK

 

Elegantnom ZERRO galanterijom u kromiranoj izvedbi do atraktivne i stilski usklađene kupaonice uz maksimalno osiguranu kvalitetu i funkcionalnost koja će zadovoljiti i najzahtjevnije potrebe!

 

Više o proizvodu saznajte u opisu ispod.

 

 

Držač za kadu ravni ZERRO 40 cm, krom

 

U završnoj fazi uređenja svake kupaonice, kao nezaobilazni detalji na samome kraju, dolaze elementi kupaonske galanterije koji, osim što su nam prijeko potrebni iz praktičnih razloga, itekako utječu na cjelokupni dojam i atmosferu kupaonice. Zato nam je osobito važno da ti detalji prije svega budu funkcionalni, ali i da se estetski uklapaju s ostatkom kupaonice.

Upravo zbog toga, proizvođač Rosan je dizajnirao serije kupaonske galanterije s širokim asortimanom proizvoda usmjerenog na najrazličitije svakodnevne potrebe za funkcionalno i kvalitetno opremanje kupaonice prema najvišim standardima koje se idealno uklapaju s dizajnom mješalica. Tako je ZERRO kupaonska galanterija u potpunosti dizajnirana po uzoru na elegantne ZERRO mješalice. Savršeno će se uklopiti i sa serijom mješalica Rosan DARK u elegantnoj kombinaciji s crnom bojom. Svi elementi izrađeni su od mesinga, čije brojne prednosti također čine ovu seriju kupaonske galanterije visoko funkcionalnom i idealnom za svakodnevnu upotrebu, a kromirana izvedba čini ih svevremenskim izborom jer se svojim modernim linijama i elegantnim sjajem uklapa u sve kupaonske prostore i stilove uređenja. Atraktivni ZERRO kupaonski držači u kromiranoj izvedbi, pravi su pogodak u stilskom i funkcionalnom uređenju kupaonice.

ZERRO držač za kadu ravni duljine 40 cm je zidni pomoćni rukohvat koji se montira jednostavnim fiksiranjem na zid, prema potrebama, vodoravno ili okomito. Na taj način rukohvat je u situacijama svakodnevnog korištenja kupaonice posebno praktičan osobama smanjene pokretljivosti kao što su stariji i nemoćni jer im pruža čvrst i siguran oslonac te pomoć, osobito pri ulasku i/ili izlasku iz kade koje zbog skliske podloge i same visine kade može biti vrlo zahtjevno i opasno.

Pomoćni rukohvat za kadu ravni ZERRO duljine 40 cm može se postaviti i na druga mjesta u kupaonici, a isto tako i kombinirati s nekoliko takvih držača različito raspoređenih u prostoru na mjestima gdje je povećana potreba za sigurnošću, osloncem ili pomoći pri stajanju i kretanju. U svakom slučaju, držač za kadu ZERRO duljine 40 cm poslužit će kao posebno praktično kupaonsko pomagalo, a korištenje kupaonice time ponovno postaje sigurno i ugodno iskustvo prilagođeno različitim potrebama.

 

Kromiranom ZERRO galanterijom do atraktivne, kvalitetno opremljene i stilski usklađene kupaonice!

 

 

 

Više informacija
SKU JZ914
Garancija 5 godina
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account