Košarica

MEDI STANDARD invalidski držač za kadu ravni 50 cm - INOX

SKU
ZG-6008-50
25,08 €

 OPĆE KARAKTERISTIKE PROIZVODA:

 • ZINGER invalidski držači
 • Model: 80-ZG-6008-50
 • Materijal: nehrđajući čelik - inox 304
 • Mat završna dorada

 • Vrsta: MEDI STANDARD zidni rukohvat za kadu - ravni
 • Pomoćni kupaonski rukohvat za osobe s invaliditetom, pogodan za starije i nemoćne
 • Nezaobilazan standard u opremanju kupaonice za osobe s invaliditetom
 • Dimenzije: 50 cm
 • Montiranje na zid (vodoravno ili okomito) u blizini kade gdje je povećana potreba za sigurnošću i osloncem
 • Jednostavna montaža u privatnim ili javnim prostorima

 • Za lakše i sigurnije obavljanje svakodnevnih aktivnosti u kupaonici

 

 Više o proizvodu saznajte u opisu ispod.

 

Invalidski držač za kadu ravni MEDI STANDARD 50 cm - INOX

 

U svojoj ponudi kupaonskih pomagala za osobe s invaliditetom između ostaloga izdvajamo ZINGER invalidske držače koji pružaju širok izbor proizvoda visoke kvalitete i funkcionalnosti. Oni ujedno čine neizostavni dio u opremanju svake kupaonice namijenjene osobama s invaliditetom, bez obzira radi li se o privatnim ili javnim prostorima.

Kao kupaonska pomagala, osim za osobe s invaliditetom, pogodni su i za starije, nemoćne osobe smanjene pokretljivosti. Zbog svakodnevne i česte uporabe pomoćnih rukohvata, držača posebno je važna njihova kvaliteta. ZINGER invalidski držači izrađeni su od kvalitetnog nehrđajućeg čelika - inoxa koji je poznat po svojoj čvrstoći, dugotrajnosti i otpornosti na vanjske utjecaje. Svojim dizajnom, uklopit će se u svaku modernu kupaonicu, a svojom kvalitetom zadovoljavaju i najsuvremenije standarde javnih i privatnih objekata, ali i potrebe običnoga kućanstva. Držači se vrlo jednostavno i lako montiraju fiksiranjem na zid što je osobito važno bez obzira uređujete li kupaonicu za potrebe osoba s invaliditetom ispočetka ili postojeću kupaonicu naknadno prilagođavate novonastalim potrebama kako bi bila sigurna, jednostavnija i ugodnija za svakodnevno korištenje.


MEDI STANDARD invalidski držač za kadu ravni duljine 50 cm - INOX je zidni pomoćni rukohvat koji se fiksira na zid u dvije točke prema potrebama okomito ili vodoravno. Na taj način rukohvat je u situacijama svakodnevnog korištenja kupaonice posebno praktičan osobama s invaliditetom te osobama smanjene pokretljivosti kao što su stariji i nemoćni jer im pruža čvrst i siguran oslonac te pomoć, osobito pri ulasku i/ili izlasku iz kade koje zbog skliske podloge i same visine kade može biti vrlo zahtjevno i opasno. MEDI STANDARD invalidski rukohvat za kadu ravni INOX duljine 50 cm može se postaviti i na druga mjesta u kupaonici, može se kombinirati i s nekoliko takvih držača različito raspoređenih u prostoru na mjestima gdje je povećana potreba za sigurnošću, osloncem ili pomoći pri stajanju i kretanju. U svakom slučaju, ravni invalidski držač za kadu MEDI STANDARD duljine 50 cm - inox poslužit će kao posebno praktično kupaonsko pomagalo, a korištenje kupaonice time ponovno postaje sigurno i ugodno iskustvo.Inox ravni invalidski držač za kadu MEDI STANDARD u mat izvedbi duljine 50 cm ispunit će sve kriterije za kvalitetno opremanje kupaonice u skladu s potrebama osoba s invaliditetom. Visoka kvaliteta i funkcionalnost čine ga idealnim za dugotrajnu svakodnevnu upotrebu i sigurnost prilikom korištenja kupaonice.Više informacija
SKU ZG-6008-50
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account