Košarica

EXTRA držač wc papira, mat crni - samostojeći 2 u 1, 96 62 55

SKU
96 62 55
Posebna cijena 497,25 kn Standardna cijena 552,50 kn

Crna kupaonska galanterija - novitet i apsolutni hit u svijetu uređenja kupaonica.

 

TEHNIČKI PODACI:

 

  • Samostojeći model 2/1 - držač wc papira i držač rezervnih rola wc papira + stalak za mobitel
  • Boja: mat crna
  • Visoka funkcionalnost i extra moderan dizajn

 

Upotpunite izgled svoje kupaonice i dodajte dašak luksuza EXTRA detaljima u crnoj boji. 

 

Više o proizvodu saznajte u opisu ispod.

EXTRA držač wc papira, mat crni - samostojeći 2 u 1

 

U završnoj fazi uređenja svake kupaonice, kao nezaobilazni detalji na samome kraju, dolaze elementi kupaonske galanterije koji, osim što su nam prijeko potrebni iz praktičnih razloga, itekako utječu na cjelokupni dojam i atmosferu kupaonice. Zato nam je osobito važno da ti detalji prije svega budu funkcionalni, ali i da se estetski uklapaju s ostatkom kupaonice. Crna kupaonska galanterija kao novitet postala je apsolutni hit u svijetu uređenja kupaonica.

Moderna kupaonska galanterija u crnoj mat izvedbi donosi novi svijet stila u uređenju kupaonice i stvaranju individualne atmosfere. Ljubiteljima crne boje, crna kupaonska galanterija otvara mogućnost kompletnog uređenja kupaonice u crnoj boji.

Osim crne galanterije, iz svoje bogate i cijenom pristupačne ponude također izdvajamo i druge proizvode poput crnih mješalica za vodu, ali i sanitarne keramike u crnoj boji, koje možete prema vlastitom ukusu i mogućnostima kombinirati za svoju kupaonicu.

EXTRA držač wc papira, mat crni - samostojeći 2 u 1 ističe se extra modernim dizajnom i elegantnim linijama uz zajamčenu funkcionalnost i kvalitetu. Odlikuje se brojnim prednostima koje ga čine visoko funkcionalnim i idealnim za svakodnevnu upotrebu.

Jedan je od rijetkih kupaonskih držača koji pored osnovnog držača wc papira ima još jedan stalak koji služi za odlaganje rezervnih rola (do max 3 role). Taj stalak može biti posebno praktičan u javnim prostorima, u kojima stalno postoji povećana potreba za količinom wc papira zbog veće cirkulacije ljudi u toaletu, ali isto tako i kao sama mogućnost dodatnog odlaganja wc papira na funkcionalno i estetski prikladniji način u našim domovima. Još jedan dodatni stalak za odlaganje osobnih stvari kao što je mobitel prilikom boravka na toaletu čini ga posebno praktičnim kupaonskim držačem.

Između ostaloga, kao samostojeći model ne zahtijeva posebnu ugradnju u zid, svojim oblikom i dizajnom prilagođen je tako da zauzima vrlo malo prostora uz maksimalnu funkcionalnost što je osobito važno. Svojom crnom bojom ostavlja upečatljiv dojam.

Crni držač wc papira samostojeći 2 u 1 EXTRA s dodatnim držačem za rezervne role wc papira i stalkom za mobitel pobrinut će se za funkcionalnost i atraktivnost vaše kupaonice. Pravi je odabir zbog svoje visoke kvalitete i funkcionalnosti, lakog održavanja i modernog dizajna.

Extra držač wc papira samostojeći 2 u 1 u crnoj izvedbi, kao i ostale proizvode iz ponude luksuznih crnih kupaonskih držača, zasigurno će prepoznati ljubitelji funkcionalnosti i modernog dizajna.

Upotpunite izgled svoje kupaonice i dodajte dašak luksuza extra detaljima u crnoj boji!

 

Više informacija
SKU 96 62 55
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account