Košarica

S2 BLACK kukica CRNA 2905B

SKU
2905B
Posebna cijena 16,64 € Standardna cijena 19,58 €

Crna kupaonska galanterija - novitet i apsolutni hit u svijetu uređenja kupaonica.

TEHNIČKI PODACI:

  • Čvrsta konstrukcija
  • Materijal izrade: mesing
  • Završna obrada: S2 BLACK
  • Jednostavna montaža
  • Pričvršćivanje na zid
  • Inox set za montažu
  • Moderan, atraktivan dizajn
  • Spoj funkcionalnosti i atraktivnosti
  • Estetski usklađeno s mješalicama za vodu Rosan S2: serije S2 BLACK, S2 GOLD, S2 BLACK&GOLD

Modernom crnom S2 BLACK galanterijom do atraktivne i savršeno stilski usklađene kupaonice uz osiguranu kvalitetu, funkcionalnost i pristupačnu cijenu!


Više o proizvodu saznajte u opisu ispod.

Kukica za ručnike S2 BLACK crna

 

U završnoj fazi uređenja svake kupaonice, kao nezaobilazni detalji, dolaze elementi kupaonske galanterije. Osim što su nam prijeko potrebni iz praktičnih razloga, itekako utječu na cjelokupni dojam i atmosferu kupaonice. Zato nam je osobito važno da ti detalji prije svega budu funkcionalni, ali i da se estetski uklapaju s ostatkom kupaonice.

S obzirom da je elegantna i glamurozna crna boja kao novitet apsolutno zavladala svijetom uređenja kupaonica, atraktivni S2 BLACK kupaonski držači u crnoj izvedbi, kao upečatljivi detalji, pravi su pogodak u stilskom uređenju kupaonice. Kako bi omogućili estetsku usklađenost mješalica za vodu i kupaonske galanterije, u potpunosti su dizajnirani po uzoru na S2 BLACK mješalice. Savršeno će se uklopiti i sa serijom mješalica S2 GOLD i S2 BLACK&GOLD u neodoljivoj i neprolaznoj crno zlatnoj kombinaciji.

Sve navedene serije crnih, zlatnih ili crno-zlatnih mješalica kao i druge proizvode poput sanitarne keramike, kupaonskih radijatora te ostalih elemenata kupaonske galanterije u crnoj boji također možete pronaći u našoj bogatoj i cijenama pristupačnoj ponudi i tako složiti kombinaciju koja vam estetski i cijenom najbolje odgovara.

S2 BLACK kupaonska galanterija u crnoj boji izrađena je od mesinga. Brojne prednosti tog materijala čine je visoko funkcionalnom i idealnom za svakodnevnu upotrebu.

Crna kukica za ručnike S2 BLACK svojom kvalitetom zadovoljava i najsuvremenije standarde u opremanju i uređivanju modernih kupaonica kako u javnim, tako i u privatnim prostorima. Pobrinut će se za funkcionalnost i atraktivnost vaše kupaonice. Pravi je odabir zbog svoje visoke kvalitete i funkcionalnosti, lakog održavanja i modernog dizajna po prihvatljivoj cijeni.

S2 BLACK kukica za ručnike u crnoj mat boji kao i ostali proizvodi iz ponude crne S2 BLACK galanterije unijet će svježinu i moderne linije, ostavljajući upečatljiv dojam svakoj kupaonici.

 

Crnom S2 BLACK galanterijom do atraktivne i savršeno stilski usklađene kupaonice!

 

 

Više informacija
SKU 2905B
Garancija 5 godina
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account