Košarica

EXTRA držač wc četke, mat crni - viseći kratki

Na skladištu
SKU
96 77 55
Posebna cijena 171,30 kn Standardna cijena 191,25 kn

TEHNIČKI PODACI:

 

  • Proizvođač: Kapitan
  • Viseći model
  • S poklopcem na kućištu
  • Boja: mat crna
  • Jednostavna montaža
  • Pričvršćivanje na zid

 

Crna kupaonska galanterija - novitet i apsolutni hit u svijetu uređenja kupaonica!

 

Upotpunite izgled svoje kupaonice EXTRA detaljima u crnoj boji!

 

Više o proizvodu saznajte u opisu ispod.

EXTRA držač wc četke, mat crni - viseći kratki

 

U završnoj fazi uređenja svake kupaonice, kao nezaobilazni detalji na samome kraju, dolaze elementi kupaonske galanterije koji, osim što su nam prijeko potrebni iz praktičnih razloga, itekako utječu na cjelokupni dojam i atmosferu kupaonice. Zato nam je osobito važno da ti detalji prije svega budu funkcionalni, ali i da se estetski uklapaju s ostatkom kupaonice. Crna galanterija novitet je u svijetu uređenja kupaonica.

Moderna kupaonska galanterija u crnoj mat izvedbi donosi novi svijet stila u uređenju kupaonice i stvaranju individualne atmosfere. Ljubiteljima crne boje, crna kupaonska galanterija otvara mogućnost kompletnog uređenja kupaonice u crnoj boji.

Osim crne galanterije, iz svoje bogate i cijenom pristupačne ponude također izdvajamo i druge proizvode poput crnih mješalica za vodu, ali i sanitarne keramike u crnoj boji, koje možete prema vlastitom ukusu i mogućnostima kombinirati za svoju kupaonicu.


EXTRA držač wc četke, mat crni - viseći kratki ističe se modernim dizajnom i elegantnim linijama uz zajamčenu funkcionalnost i kvalitetu. Odlikuje se brojnim prednostima koje ga čine visoko funkcionalnim i idealnim za svakodnevnu upotrebu. Svojim oblikom i dizajnom prilagođen je tako da zauzima vrlo malo prostora što je osobito važno, a bojom se lako uklapa u sve prostore i stilove uređenja ostavljajući upečatljiv dojam.

Držač wc četke viseći kratki EXTRA u crnoj mat boji pobrinut će se za funkcionalnost i atraktivnost vaše kupaonice. Pravi je odabir zbog svoje visoke kvalitete i funkcionalnosti, lakog održavanja i modernog dizajna.

EXTRA držač wc četke viseći kratki u crnoj mat boji, kao i ostale proizvode iz ponude crne galanterije, zasigurno će prepoznati ljubitelji funkcionalnosti i modernog dizajna.

Upotpunite izgled svoje kupaonice extra detaljima u crnoj boji!

 

Više informacija
SKU 96 77 55
Write Your Own Review
You're reviewing:EXTRA držač wc četke, mat crni - viseći kratki