Košarica

S2 GOLD mješalica za kadu SAMOSTOJEĆA s ručnim tušem ZLATNA 233109G

SKU
233109G
Posebna cijena 4.617,63 kn Standardna cijena 5.432,50 kn

 

TEHNIČKI PODACI:

 • Jednoručna mješalica
 • Minimalistički dizajn
 • Tijelo od mesinga
 • Završna obrada - PVD brušeno zlato
 • Samostojeća, stubna mješalica (za samostojeću kadu)
 • Podna montaža
 • Dolazi sa svim potrebnim elementima
 • Keramički mješač KEROX 35mm PKM35A
 • S.2 GOLD tuš crijevo 150cm PGC150SG
 • Tuš ručica PTRECSG

Ova luksuzna mješalica u boji brušenog zlata iz nove kolekcije S2 GOLD odiše kvalitetom i ekskluzivnošću - stvara luksuzan i bogat stil interijera.
Pomaže u stvaranju wellness doživljaja u vlastitoj kupaonici, pozivajući na odmor i opuštanje u intimnosti i udobnosti svoga doma.

 

RADNI UVJETI:

 • Maksimalni radni pritisak: 5 bar
 • Preporučeni radni pritisak: 3 bar
 • Minimalni radni pritisak: 1 bar
 • Maksimalna dozvoljena temperatura: 70°C
 • Preporučena temperatura vode: 50°C

 

Više o proizvodu saznajte u opisu ispod.

 

 

Samostojeća mješalica za kadu ZLATNA s ručnim tušem S2 GOLD

 

Zlatni detalji ponovno su "in", a zlatne mješalice postale su vrlo popularna opcija u opremanju modernih kupaonica pa je iz tog razloga i proizvođač Rosan, posebno za potrebe modernog tržišta, dizajnirao novu seriju mješalica Rosan S2 GOLD u zlatnoj boji. Serija je u potpunosti dizajnirana po uzoru na ROSAN S2 u modernom minimalističkom stilu iznimne kvalitete dostupne po pristupačnim cijenama, razlika je samo u završnoj doradi brušenim zlatom koje daje upečatljiv dojam svakoj kupaonici te stvara luksuzan i bogat stil interijera.

Cijelu seriju mješalica ROSAN S2 GOLD također karakterizira kvalitetno masivno tijelo izrađeno od mesinga uz koje su svi završni elementi iznimno dugotrajni, a perlatori NEOPERL vrlo štedljivi, čime se postiže smanjenje potrošnje vode do 70%.

S2 GOLD luksuzne zlatne mješalice već na 1. pogled odišu kvalitetom i ekskluzivnošću. Moderni minimalistički dizajn u kombinaciji sa zlatnom unosi dašak glamura i luksuza u vašu kupaonicu.

Samostojeća mješalica za kadu s ručnim tušem Rosan S2 GOLD u boji brušenoga zlata jedna je od najluksuznijih izvedbi jednoručnih mješalica za kadu čistih profinjenih linija sa stubnom montažom, namijenjena za samostojeću kadu. Zbog veće funkcionalnosti i praktičnosti u svakodnevnoj upotrebi, mješalica također sadrži i ručni tuš sa SILVERFLEX tuš crijevom duljine 150 cm i tuš ručicom s 3 funkcije.

Svojim elegantnim i profinjenjim dizajnom, ovaj luksuzni model samostojeće mješalice za kadu s ručnim tušem S2 GOLD u zlatnoj boji, posebno je posvećen modernim i funkcionalnim interijerima, a svojom kvalitetom zadovoljava i najsuvremenije standarde u opremanju modernih, luksuznih spa kupaonica bez obzira radi li se o javnim ili privatnim prostorima.

Zlatnu mješalicu za samostojeću kadu S2 GOLD s ručnim tušem odlikuje vrhunska kvaliteta, funkcionalnost i moderan dizajn, a cijeli dojam dodatno je naglašen glamuroznom zlatnom bojom koja ostavlja upečatljiv dojam i pomaže u stvaranju pravog wellness doživljaja u vlastitoj kupaonici pozivajući na odmor i opuštanje.

Bez obzira uređujete li kupaonicu iznova ili samo želite unijeti promjene u postojeću, ukoliko imate prostora, a ne želite da vam kupaonica bude samo mjesto za obavljanje osobne higijene onda je samostojeća mješalica za kadu S2 GOLD u zlatnoj boji pravi odabir jer će vam s jedne strane stvoriti toplu i opuštajuću individualnu atmosferu kupaonice, koja je itekako važna za sam početak dana kao i za vrijeme opuštanja od svakodnevnih obveza i stresa na kraju dana, dok ćete s druge strane uređenjem svoje kupaonice ostaviti impresivan dojam koji će privlačiti poglede te odisati luksuzom i glamurom.


Uz profinjenu S2 GOLD samostojeću mješalicu za kadu s ručnim tušem u zlatnoj boji unesite dašak glamura i luksuza, stvorite svoju vlastitu spa kupaonicu i osjetite pravi wellness doživljaj u intimnosti i udobnosti svoga doma.

 

 

Više informacija
SKU 233109G
Garancija 5 godina
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account