Košarica

S2 BLACK mješalica za kadu SAMOSTOJEĆA s ručnim tušem CRNA

SKU
233109B
Posebna cijena 437,16 € Standardna cijena 514,30 €

 

TEHNIČKI PODACI:

  • Jednoručna mješalica
  • Minimalistički dizajn
  • Tijelo od mesinga
  • Završna obrada - PVD Dark BLACK
  • Samostojeća, stubna mješalica (za samostojeću kadu)
  • Podna montaža
  • Dolazi sa svim potrebnim elementima
  • Keramički mješač KEROX 35mm PKM35A
  • DARKFLEX tuš crijevo 150cm PGC150DF
  • Tuš ručica s 3 funkcije PTR3C13D

Ova elegantna mješalica profinjenih linija iz nove kolekcije S2 BLACK u crnoj mat boji odlikuje se vrhunskom kvalitetom, modernim minimalističkim dizajnom i visokom funkcionalnošću po povoljnoj cijeni.

Namijenjena je modernim interijerima, ostavlja upečatljiv dojam uz dašak luksuza i pomaže u stvaranju wellness doživljaja u vlastitoj kupaonici, pozivajući na odmor i opuštanje u intimnosti svoga doma.

 

RADNI UVJETI:

  • Maksimalni radni pritisak: 5 bar
  • Preporučeni radni pritisak: 3 bar
  • Minimalni radni pritisak: 1 bar
  • Maksimalna dozvoljena temperatura: 70°C
  • Preporučena temperatura vode: 50°C

 

Više o proizvodu saznajte u opisu ispod.

 

 

Samostojeća mješalica za kadu CRNA s ručnim tušem S2 BLACK

 

Nova serija mješalica ROSAN S2 BLACK u crnoj mat boji posebno je dizajnirana za potrebe modernog tržišta jer su crne mješalice kao novitet postale apsolutni hit u svijetu uređenja kupaonica. Serija je u potpunosti dizajnirana po uzoru na ROSAN S2 u modernom minimalističkom stilu iznimne kvalitete dostupne po pristupačnim cijenama, razlika je samo u crnoj mat završnoj doradi koja daje upečatljiv dojam svakoj kupaonici.

Cijelu seriju mješalica S2 BLACK također karakterizira kvalitetno tijelo izrađeno od mesinga uz koje su svi završni elementi iznimno dugotrajni, a perlatori NEOPERL vrlo štedljivi, čime se postiže smanjenje potrošnje vode do 70%.

S2 BLACK moderne mješalice u crnoj mat izvedbi donose novi svijet stila u uređenju kupaonice i stvaranju individualne atmosfere. Crne slavine kao elementi uređenja izgledaju extra moderno stvarajući upečatljiv kontrast uobičajenim svijetlim bojama u kupaonici. U slučaju da se odlučite za potpuno uređenje kupaonice u crnoj boji, ta elegantna i glamurozna boja savršeno će se uklopiti sa zlatnim komadima poput ogledala sa zlatnim okvirom, umivaonika sa zlatnim detaljima i sl. Ljubiteljima crne boje nudimo bogat i raznolik asortiman za potpuno uređenje kupaonice u crnoj boji. Pored crnih mješalica, također izdvajamo i druge proizvode poput crne UNO kupaonske galanterije, kao i sanitarnu keramiku u crnoj boji, koju možete prema vlastitom ukusu i mogućnostima kombinirati za svoju kupaonicu. S crnom bojom jednostavno ne možete pogriješiti jer se lako uklapa u sve prostore i stilove uređenja i nikad ne izlazi iz mode.

Samostojeća mješalica za kadu s ručnim tušem Rosan S2 BLACK u crnoj mat boji jedna je od najmodernijih izvedbi jednoručnih mješalica za kadu čistih profinjenih linija sa stubnom montažom, namijenjena za samostojeću kadu. Mješalica zbog veće funkcionalnosti i praktičnosti u svakodnevnoj upotrebi također sadrži i ručni tuš s DARKFLEX tuš crijevom duljine 150 cm i tuš ručicom s 3 funkcije.

Svojim elegantnim i profinjenjim dizajnom, ovaj model samostojeće mješalice za kadu s ručnim tušem S2 BLACK u crnoj mat boji, posebno je posvećen modernim i funkcionalnim interijerima, a svojom kvalitetom zadovoljava i najsuvremenije standarde u opremanju modernih, luksuznih spa kupaonica bez obzira radi li se o javnim ili privatnim prostorima.

Crnu mješalicu za samostojeću kadu S2 BLACK odlikuje vrhunska kvaliteta, funkcionalnost i moderan dizajn, a cijeli dojam dodatno je naglašen elegantnom i glamuroznom crnom bojom koja ostavlja upečatljiv dojam i pomaže u stvaranju pravog wellness doživljaja u vlastitoj kupaonici pozivajući na odmor i opuštanje. Bez obzira uređujete li kupaonicu iznova ili samo želite unijeti promjene u postojeću, ukoliko imate prostora, a ne želite da vam kupaonica bude samo mjesto za obavljanje osobne higijene onda je samostojeća mješalica za kadu S2 BLACK u crnoj boji pravi odabir jer će vam s jedne strane stvoriti toplu i opuštajuću individualnu atmosferu kupaonice, koja je itekako važna za sam početak dana kao i za vrijeme opuštanja od svakodnevnih obveza i stresa na kraju dana, dok ćete s druge strane uređenjem svoje kupaonice ostaviti impresivan dojam koji će privlačiti poglede te odisati luksuzom i profinjenošću.


Uz profinjenu S2 BLACK samostojeću mješalicu za kadu s ručnim tušem u crnoj boji upečatljivog i elegantnog izgleda, stvorite svoju vlastitu spa kupaonicu i osjetite pravi wellness doživljaj u intimnosti i udobnosti svoga doma.


 

 

 

Više informacija
SKU 233109B
Garancija 5 godina
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account