Košarica

ZERRO držač ručnika PRSTEN

SKU
JZ903
Posebna cijena 25,38 € Standardna cijena 29,86 €

Kromirana kupaonska galanterija - neprolazni klasik u svijetu uređenja kupaonica.

 

TEHNIČKI PODACI:

  • Čvrsta konstrukcija
  • Materijal izrade: mesing
  • Završna obrada: krom
  • Jednostavna montaža
  • Pričvršćivanje na zid
  • Inox set za montažu
  • Moderan, atraktivan dizajn
  • Spoj funkcionalnosti i atraktivnosti
  • Idealno za svakodnevnu upotrebu
  • Estetski usklađeno s dizajnom mješalica za vodu Rosan ZERRO i Rosan DARK

 

Elegantnom ZERRO galanterijom u kromiranoj izvedbi do atraktivne i stilski usklađene kupaonice uz osiguranu kvalitetu, funkcionalnost i pristupačnu cijenu!

 


Više o proizvodu saznajte u opisu ispod.

 

 

 

Držač ručnika ZERRO prsten, krom

 

U završnoj fazi uređenja svake kupaonice, kao nezaobilazni detalji na samome kraju, dolaze elementi kupaonske galanterije koji, osim što su nam prijeko potrebni iz praktičnih razloga, itekako utječu na cjelokupni dojam i atmosferu kupaonice. Zato nam je osobito važno da ti detalji prije svega budu funkcionalni, ali i da se estetski uklapaju s ostatkom kupaonice.

Upravo zbog toga, proizvođač Rosan je dizajnirao serije kupaonske galanterije koje se idealno uklapaju s dizajnom mješalica. Tako je ZERRO kupaonska galanterija u potpunosti dizajnirana po uzoru na elegantne ZERRO mješalice. Savršeno će se uklopiti i sa serijom mješalica Rosan DARK u elegantnoj kombinaciji s crnom bojom.

 

ZERRO kupaonsku galanteriju u kromiranoj izvedbi čini bogat i raznolik asortiman proizvoda usmjeren na najrazličitije svakodnevne potrebe. Svi elementi izrađeni su od mesinga, čije brojne prednosti također čine ovu seriju kupaonske galanterije visoko funkcionalnom i idealnom za svakodnevnu upotrebu. Svojim oblikom i dizajnom, ZERRO kupaonski držači, prilagođeni su tako da zauzimaju vrlo malo prostora što je osobito važno, a kromirana izvedba čini ih svevremenskim izborom.

Kromirana kupaonska galanterija kao neprolazni klasik godinama je bila prvi izbor u svijetu uređenja kupaonica. Unatoč stalnim novitetima, ljubitelji neprolaznih estetskih vrijednosti i dalje se odlučuju za ovu izvedbu kupaonskih držača koja se svojim modernim linijama i elegantnim sjajem uklapa u sve kupaonske prostore i stilove uređenja. Upravo zbog toga su atraktivni ZERRO kupaonski držači u kromiranoj izvedbi, pravi pogodak u stilskom uređenju kupaonice.

Kromirani držač za ručnike ZERRO prsten svojom kvalitetom zadovoljava i najsuvremenije standarde u opremanju i uređivanju modernih kupaonica kako u javnim, tako i u privatnim prostorima. Pobrinut će se za funkcionalnost i atraktivnost vaše kupaonice. Pravi je odabir zbog svoje visoke kvalitete i funkcionalnosti, lakog održavanja i modernog dizajna po prihvatljivoj cijeni.

ZERRO držač ručnika prsten u kromiranoj izvedbi kao i ostali proizvodi iz ponude kromirane ZERRO galanterije, zasigurno će biti prepoznati kao nezaobilazni detalji u uređenju koji daju dozu elegancije svakoj kupaonici.

 

Kromiranom ZERRO galanterijom do atraktivne i stilski usklađene kupaonice!

 

Više informacija
SKU JZ903
Garancija 5 godina
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account