Košarica

UNO vješalica - uska, mat crna

SKU
12 11 55
Posebna cijena 150,93 kn Standardna cijena 167,70 kn

Crnom UNO galanterijom do savršeno uređene kupaonice!

 

TEHNIČKI PODACI:

  • Materijal: INOX AISI 304
  • Boja: mat crna
  • Jednostavna montaža
  • Zidna montaža: vijci ili samoljepljiva traka
  • Moderan, atraktivan dizajn
  • Spoj funkcionalnosti i atraktivnosti
  • Moderne linije i suvremena elegancija

 

Crna kupaonska galanterija - novitet i apsolutni hit u svijetu uređenja kupaonica!

Uska vješalica UNO mat crna

 

U završnoj fazi uređenja svake kupaonice, kao nezaobilazni detalji na samome kraju, dolaze elementi kupaonske galanterije koji, osim što su nam prijeko potrebni iz praktičnih razloga, itekako utječu na cjelokupni dojam i atmosferu kupaonice. Zato nam je osobito važno da ti detalji prije svega budu funkcionalni, ali i da se estetski uklapaju s ostatkom kupaonice. Crna galanterija novitet je u svijetu uređenja kupaonica.

Moderna UNO kupaonska galanterija za cijelu kupaonicu u crnoj mat izvedbi donosi novi svijet stila u uređenju kupaonice i stvaranju individualne atmosfere. Ljubiteljima crne boje, UNO kupaonska galanterija otvara mogućnost kompletnog uređenja kupaonice u crnoj boji.

Osim crne galanterije UNO, iz svoje bogate i cijenom pristupačne ponude također izdvajamo i druge proizvode poput crnih mješalica za vodu, ali i sanitarne keramike u crnoj boji, koje možete prema vlastitom ukusu i mogućnostima kombinirati za svoju kupaonicu.

UNO kupaonska galanterija koju čini bogat asortiman proizvoda od kvalitetnog materijala INOX AISI 304 u crnoj mat boji odlikuje se brojnim prednostima koje ih čine visoko funkcionalnim i idealnim za svakodnevnu upotrebu. Svojim oblikom i dizajnom prilagođeni su tako da zauzimaju vrlo malo prostora što je osobito važno, a i boja je takva da se lako uklapa u sve prostore i stilove uređenja.

Svojim dizajnom i oblikom UNO crna kupaonska vješalica - uska, kao i ostali proizvodi iz crne galanterije UNO, uklapa se u gotovo sve moderne kupaonice, a svojom kvalitetom zadovoljava sve suvremene standarde i potrebe javnih objekata, hotela, apartmana kao i potrebu da u svoju kupaonicu unesete suvremenu eleganciju i moderne linije.

Crna vješalica UNO uska pobrinut će se za funkcionalnost i atraktivnost vaše kupaonice. Pravi je odabir zbog svoje visoke kvalitete i funkcionalnosti, lakog održavanja i modernog dizajna po prihvatljivoj cijeni.

UNO vješalicu za ručnike - usku u crnoj mat boji, kao i ostale proizvode iz ponude crne UNO galanterije, zasigurno će prepoznati ljubitelji funkcionalnosti i modernog dizajna koji znaju da je crno uvijek "in".

 

Crnom UNO galanterijom do savršeno uređene kupaonice!

 

 

Više informacija
SKU 12 11 55
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account