Košarica

UNO držač sapuna - tanjurić, mat crni

Na skladištu
SKU
13 01 55
177,00 kn

Crnom UNO galanterijom do savršeno uređene kupaonice!

TEHNIČKI PODACI:

  • Materijal: INOX AISI 304
  • Boja: mat crna
  • Jednostavna montaža
  • Zidna montaža: vijci ili samoljepljiva traka
  • Moderan, atraktivan dizajn
  • Spoj funkcionalnosti i atraktivnosti
  • Moderne linije i suvremena elegancija

Crna kupaonska galanterija - novitet i apsolutni hit u svijetu uređenja kupaonica!

Držač sapuna UNO tanjurić mat crni

 

U završnoj fazi uređenja svake kupaonice, kao nezaobilazni detalji na samome kraju, dolaze elementi kupaonske galanterije koji, osim što su nam prijeko potrebni iz praktičnih razloga, itekako utječu na cjelokupni dojam i atmosferu kupaonice. Zato nam je osobito važno da ti detalji prije svega budu funkcionalni, ali i da se estetski uklapaju s ostatkom kupaonice. Crna galanterija novitet je u svijetu uređenja kupaonica.

Moderna UNO kupaonska galanterija za cijelu kupaonicu u crnoj mat izvedbi donosi novi svijet stila u uređenju kupaonice i stvaranju individualne atmosfere. Ljubiteljima crne boje, UNO kupaonska galanterija otvara mogućnost kompletnog uređenja kupaonice u crnoj boji.

Osim crne galanterije UNO, iz svoje bogate i cijenom pristupačne ponude također izdvajamo i druge proizvode poput crnih mješalica za vodu, ali i sanitarne keramike u crnoj boji, koje možete prema vlastitom ukusu i mogućnostima kombinirati za svoju kupaonicu.

UNO kupaonska galanterija koju čini bogat asortiman proizvoda od kvalitetnog materijala INOX AISI 304 u crnoj mat boji odlikuje se brojnim prednostima koje ih čine visoko funkcionalnim i idealnim za svakodnevnu upotrebu. Svojim oblikom i dizajnom prilagođeni su tako da zauzimaju vrlo malo prostora što je osobito važno, a i boja je takva da se lako uklapa u sve prostore i stilove uređenja.

Svojim dizajnom i oblikom UNO držač sapuna - tanjurić mat crni, kao i ostali proizvodi iz crne galanterije UNO, uklapa se u gotovo sve moderne kupaonice, a svojom kvalitetom zadovoljava sve suvremene standarde i potrebe javnih objekata, hotela, apartmana kao i potrebu da u svoju kupaonicu unesete suvremenu eleganciju i moderne linije.

Crni držač sapuna sa staklenim tanjurićem UNO pobrinut će se za funkcionalnost i atraktivnost vaše kupaonice. Pravi je odabir zbog svoje visoke kvalitete i funkcionalnosti, lakog održavanja i modernog dizajna po prihvatljivoj cijeni.

UNO držač sapuna - tanjurić u crnoj mat boji, kao i ostale proizvode iz ponude crne UNO galanterije, zasigurno će prepoznati ljubitelji funkcionalnosti i modernog dizajna koji znaju da je crno uvijek "in".

 

Crnom UNO galanterijom do savršeno uređene kupaonice!

 

 

Više informacija
SKU 13 01 55
Write Your Own Review
You're reviewing:UNO držač sapuna - tanjurić, mat crni