Košarica

STOLZ držač ručnika - prsten, krom 1903

SKU
1903
Posebna cijena 213,75 kn Standardna cijena 237,50 kn

Kromirana kupaonska galanterija - neprolazni klasik u svijetu uređenja kupaonica.

 

TEHNIČKI PODACI:

 • Čvrsta konstrukcija
 • Dugotrajnost
 • Materijal izrade: cink
 • Završna obrada: krom
 • Jednostavna montaža
 • Pričvršćivanje na zid
 • Inox set za montažu

 

 • Specifičan, moderan dizajn
 • Spoj funkcionalnosti i atraktivnosti
 • Idealno usklađeno s dizajnom mješalica Stolz, Stolz BLACK, Stolz WHITE, Stolz THERMO
 • Osigurana vrhunska kvaliteta, funkcionalnost i pristupačna cijena
 • STOLZ galanterijom u kromiranoj izvedbi do atraktivne i stilski usklađene kupaonice!

  Više o proizvodu saznajte u opisu ispod.

  Držač ručnika - prsten STOLZ krom

   

  U završnoj fazi uređenja svake kupaonice, kao nezaobilazni detalji na samome kraju, dolaze elementi kupaonske galanterije koji, osim što su nam prijeko potrebni iz praktičnih razloga, itekako utječu na cjelokupni dojam i atmosferu kupaonice. Zato nam je osobito važno da ti detalji prije svega budu funkcionalni, ali i da se estetski uklapaju s ostatkom kupaonice.

  Upravo iz tog razloga, proizvođač Rosan je dizajnirao serije kupaonske galanterije koje se idealno uklapaju s dizajnom mješalica. Tako je STOLZ kupaonska galanterija u potpunosti dizajnirana po uzoru na Rosan STOLZ mješalice. Idealno se uklapa sa serijama Stolz, Stolz BLACK, Stolz WHITE i Stolz THERMO.

   

  S obzirom da STOLZ slovi kao brend za proizvode najviše kvalitete i STOLZ kupaonska galanterija u kromiranoj izvedbi odlikuje se vrhunskom kvalitetom, funkcionalnošću i dugotrajnošću zbog čega je idealna za svakodnevnu upotrebu. Svi elementi izrađeni su od cinka s kromiranom završnom doradom, a specifičan dizajn STOLZ kupaonskih držača i kromirana izvedba čini ih svevremenskim izborom.

  Kromirana kupaonska galanterija kao neprolazni klasik godinama je bila prvi izbor u svijetu uređenja kupaonica. Unatoč stalnim novitetima, ljubitelji neprolaznih estetskih vrijednosti i dalje se odlučuju za ovu izvedbu kupaonskih držača koja se svojim modernim linijama i elegantnim sjajem uklapa u sve kupaonske prostore i stilove uređenja. Upravo zbog toga su atraktivni STOLZ kupaonski držači u kromiranoj izvedbi, pravi pogodak u stilskom uređenju kupaonice.

  Kromirani držač za ručnike - prsten STOLZ svojom kvalitetom zadovoljava i najsuvremenije standarde u opremanju i uređivanju modernih kupaonica kako u javnim, tako i u privatnim prostorima. Pobrinut će se za funkcionalnost i atraktivnost vaše kupaonice. Pravi je odabir zbog svoje visoke kvalitete, funkcionalnosti, dugotrajnosti, lakog održavanja i modernog dizajna po prihvatljivoj cijeni.

  STOLZ držač ručnika - prsten u kromiranoj izvedbi kao i ostali proizvodi iz ponude STOLZ galanterije, zasigurno će biti prepoznati kao nezaobilazni detalji u uređenju koji će upotpuniti svaku kupaonicu.

   

  Kromiranom STOLZ galanterijom do atraktivne i stilski usklađene kupaonice!

   

  Više informacija
  SKU 1903
  Garancija 5 godina
  Write Your Own Review
  Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account