Sredstvo protiv zidnih plijesni, PROFICID, 1 L, 000162

5,68 €
SKU
000162

Sredstvo protiv zidnih plijesni, PROFICID, 1 L, 000162

PROFICID je profesionalno, univerzalno i vrlo učinkovito sredstvo za sprječavanje i uništavanje plijesni na zidovima i ostalim tvrdim površinama.

Ova vodena otopina biocida i aditiva koja, kao dodatak zidnim disperzijskim bojama, učinkovito sprječava odnosno zaustavlja rast i razvoj većine najviše raširenih zidnih plijesni.

Upotrebljava se kao preventivni fungicidni dodatak zidnim bojama i nema učinka na sanaciju površina zaraženih plijesnima i algama.

Proizvod ne utječe na nijansu boje ni na druge tehničke karakteristike važne za njeno nanošenje.

PROFICID je pogodan za sve vrste fasadnih i unutarnjih zidnih površina, te za primjenu u stambenim, poslovnim i industrijskim objektima. 

Koristi se na zidovima, fasadama, vlažnim površinama, fugama pločica, hodnicima, kuhinjama, kupaonicama, smočnicama, podrumima itd...

 

Način uporabe:

Prije upotrebe protresti bocu i dobro umiješati u boju.

Dodaje se 1 litra proizvoda na 5 litara unutarnje boje.

Prilikom upotrebe proizvoda pripaziti da su vremenski uvjeti primjereni za nanošenje. Optimalna radna temperatura mora biti viša od +5oC i manja od +35oC, a relativna vlažnost zraka 80%.

 

Napomene: 

Čuvati izvan dohvata djece.

U slučaju dodira s kožom ili kosom odmah skinuti svu kontaminiranu odjeću.

Dijelove tijela koji su došli u dodir s proizvodom odmah isprati vodom i sapunom. 

U slučaju gutanja isprati usta s mnogo vode, te odmah potražiti liječnički savjet i pokazati mu spremnik ili naljepnicu. Ne izazivati povraćanje!

Čuvati u zatvorenom spremniku.

Ostatke od proizvoda i neočišćenu ambalažu predati ovlaštenim pravnim osobama za sakupljanje otpada. Ne ispuštati u kanalizaciju i ne zbrinjavati s ostalim komunalnim otpadom!

Više informacija
SKU000162
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Samo registrovani korisnici mogu ostavljati recenzije. Molimo vas da se prijavite ili da napravite nalog