Košarica

SMART držač ručnika 60 cm, krom

SKU
JA901
Posebna cijena 195,80 kn Standardna cijena 220,00 kn

Kromirana kupaonska galanterija - neprolazni klasik u svijetu uređenja kupaonica.

 

TEHNIČKI PODACI:

  • Čvrsta konstrukcija
  • Dugotrajnost
  • Materijal izrade: cink
  • Završna obrada: krom
  • Jednostavna montaža
  • Pričvršćivanje na zid
  • Inox set za montažu

 

  • Suvremeni, moderni dizajn
  • Idealno usklađeno s dizajnom mješalica Rosan SMART

 

  • Osigurana visoka kvaliteta, funkcionalnost i TOP CIJENA

 

Uredite svoju kupaonicu moderno i skladno uz suvremeni dizajn SMART držača i SMART MJEŠALICA ZA VODU po najpovoljnijoj cijeni!

 

Više o proizvodu saznajte u opisu ispod.

 

Držač ručnika SMART - 60 cm, krom

 

U završnoj fazi uređenja svake kupaonice, kao nezaobilazni detalji na samome kraju, dolaze elementi kupaonske galanterije koji, osim što su nam prijeko potrebni iz praktičnih razloga, itekako utječu na cjelokupni dojam i atmosferu kupaonice. Zato nam je osobito važno da ti detalji prije svega budu funkcionalni, ali i da se estetski uklapaju s ostatkom kupaonice.

Upravo iz tog razloga, proizvođač Rosan je dizajnirao serije kupaonske galanterije koje se idealno uklapaju s dizajnom mješalica. Tako je SMART kupaonska galanterija u potpunosti dizajnirana po uzoru na Rosan SMART mješalice.

 

Seriju kupaonske galanterije SMART kao i seriju jednoručnih mješalica SMART posebno izdvajamo po visokoj kvaliteti i najpristupačnijoj cijeni u ponudi. SMART kupaonske držače također odlikuje čvrsta konstrukcija, funkcionalnost i dugotrajnost te moderni, suvremeni dizajn koji će privući poglede u svakoj kupaonici. Svi elementi izrađeni su od cinka s kromiranom završnom doradom koja SMART kupaonske držače čini svevremenskim izborom. Svojim elegantnim kromiranim sjajem i modernim linijama uklopit će se u sve moderne kupaonice.

 

Kromirani držač ručnika SMART ravni duljine 60 cm svojom kvalitetom zadovoljava sve suvremene standarde u opremanju i uređivanju modernih kupaonica kako u javnim, tako i u privatnim prostorima.

Pobrinut će se za funkcionalnost i atraktivnost vaše kupaonice uz uštedu vašeg novca.

SMART ravni držač ručnika duljine 60 cm u kromiranoj izvedbi kao i ostali proizvodi iz ponude SMART galanterije, zasigurno će biti prepoznati kao nezaobilazni detalji u uređenju koji će upotpuniti svaku kupaonicu.

 

Modernom SMART galanterijom do atraktivne i stilski usklađene kupaonice PO NAJPOVOLNIJIM CIJENAMA!

 

Više informacija
SKU JA901
Garancija 5 godina
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account