Košarica

Sifon za Metalac inox sudopere s priključkom za perilicu - dvodijelni fi 90mm

SKU
83-S-060338
162,00 kn

 OPĆE KARAKTERISTIKE SIFONA:

 • Proizvođač: Texo
 • Model: 83-S-060338
 • Materijal: plastika
 • Vrsta: dvodijelni sifon (za dvodijelne sudopere Metalac INOX)
 • Dimenzije: fi 90 mm
 • Inox rešetka
 • Inox rešetkasti umetak
 • Inox vijak
 • Gibljivo crijevo
 • Priključak za perilicu posuđa
 • Preljevno crijevo

 

 • Više o proizvodu saznajte u opisu ispod.

Sifon za Metalac inox sudopere s priključkom za perilicu - dvodijelni fi 90mm

 

Kao što je sudoper neizostavni i najčešće korišten element svake kuhinje i dio radne površine pri čijem se izboru najprije ocjenjuje njegova kvaliteta, a onda i ostale komponente, tako je i sifon nezaobilazni dio svakog sudopera i kao takav mora biti kvalitetan i dugotrajan, a jednostavan za održavanje i čišćenje.

Većina modela Metalac inox sudopera u kompletu kao dodatak sudoperu ima i odgovarajući sifon. Za one modele Metalac inox sudopera koji na koritu imaju samo pripremljen otvor i dolaze bez odgovarajućeg sifona, kao i u slučajevima kada je iz opravdanih razloga potrebno zamijeniti stari sifon novim, odgovarajući sifon možete pronaći u našoj bogatoj ponudi po pristupačnim cijenama.

Proizvođač Metalac u proizvodnji sudopera primjenjuje napredne tehnološke procese i visoke standarde kvalitete. Zbog toga i sifoni proizvođača Texo kao dodaci njihovim sudoperima također podliježu visokim standardima kvalitete. Sifoni za Metalac inox sudopere izrađeni su od kvalitetnog materijala koji zbog svoje gibljivosti osigurava visoku protočnost odvoda kao i veću otpornost na vanjske utjecaje. Proizvođač Metalac također veliku pažnju posvećuje izgledu i detaljima pa tako i sifoni kao dodaci njihovim sudoperima imaju lijepi vanjski vidljivi dio zahvaljujući inox rešetkama i i inox rešetkastom umetku od nehrđajućeg čelika, koji se se uklapa sa svim modelima Metalac inox i xGranit sudopera, ali i s različitim modelima modernih kromiranih ili crnih mješalica za sudoper kako bi sudoper djelovao što funkcionalnije, a kao cjelina ostavljao snažan i upečatljiv dojam u prostoru.

Prilagođavajući se potrebama suvremenog čovjeka i modernim kuhinjama sifoni za Metalac inox sudopere imaju i priključak za perilicu, a gusta rešetka i umetak štite sifon od mogućeg ulaska ostataka hrane u odvod i mogućeg začepljivanja čime pridonosi i dugovječnosti same kuhinje.

Sifon za Metalac inox sudopere s priključkom za perilicu - dvodijelni dimenzija fi 90 mm kao dodatak za modele dvodijelnih sudopera, odnosno sudopera s dva korita na čiji se odvod priključuje i perilica posuđa svojim dizajnom i oblikom savršeno će se uklopiti u svaki model dvodijelnog sudopera i u svaku kuhinju, a svojom kvalitetom zadovoljava i najsuvremenije standarde i potrebe javnih objekata, hotela, apartamana i sl.

Razne modele sudopera, razne sifone i mješalice za sudopere također možete, prema vlastitom ukusu i mogućnostima, izabrati iz naše bogate i cijenom pristupačne ponude koja pokriva i tradicionalna i moderna očekivanja.


Bez obzira uređujete li kuhinju iznova ili samo želite unijeti promjene u postojeću, ovaj model dvodijelnog sifona fi 90 mm s priključkom za perilicu kao dodatka za Metalac inox sudopere i s preljevom pravi je odabir zbog svoje iznimne kvalitete i  trajnosti, jednostavnog održavanja i modernog dizajna.


Inox košarica sifona fi 90 mm za dvodijelni sudoper s priključkom za perilicu, kao nezaobilazni dodatak, svojim izgledom ispunit će kriterije i tradicionalnih i modernih očekivanja. Sifon za Metalac inox sudopere s priključkom za perilicu - dvoodijelni dimenzija fi 90 mm s modernom inox košaricom zasigurno će prepoznati i kupci Metalac inox sudopera kao ljubitelji uvijek modernog dizajna i  vrhunske kvalitete koja ga čini idealnim za dugotrajnu svakodnevnu upotrebu.

Više informacija
SKU 83-S-060338
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account