Košarica

S2 BLACK mješalica za tuš kadu podžbukna s 2 izlaza CRNA termostatska 2T31901B

SKU
2T31901B
Posebna cijena 276,11 € Standardna cijena 324,84 €

 

TEHNIČKI PODACI:

 • Termostatska mješalica

 

 • Sami regulirate temperaturu vode
 • Dodatna ušteda vode i energije u odnosu na klasične mješalice
 • Moderni minimalistički dizajn
 • Funkcionalnost

 

 • Podžbukna mješalica - 2 izlaza
 • Tijelo od mesinga
 • Završna obrada - PVD Dark black
 • Termostatski uložak PKMTS2 

 

RADNI UVJETI:

 • Maksimalni radni pritisak: 5 bar
 • Preporučeni radni pritisak: 3 bar
 • Minimalni radni pritisak: 1 bar
 • Maksimalna dozvoljena temperatura: 70°C
 • Preporučena temperatura vode: 50°C

 

Namjestite temperaturu vode u trenu i uživajte!

 

Više o proizvodu saznajte u opisu ispod.

 

 

Termostatski uložak PKMTS2

 

Podžbukna mješalica za tuš kadu S2 BLACK Thermo s 2 izlaza CRNA termostatska

 

Termostatska mješalica za tuš kadu kao podžbukni model s 2 izlaza novost je u seriji Rosan S2 BLACK. Ta atraktivna serija mješalica u crnoj mat boji, posebno dizajnirana za moderno tržište, neprekidno prati potrebe suvremenog čovjeka budući da su crne mješalice odavno zavladale svijetom uređenja kupaonica.

Serija je u potpunosti dizajnirana po uzoru na ROSAN S2 u modernom minimalističkom stilu iznimne kvalitete dostupne po pristupačnim cijenama, razlika je samo u crnoj mat završnoj doradi koja daje upečatljiv dojam svakoj kupaonici. Cijelu seriju mješalica S2 BLACK također karakterizira kvalitetno tijelo izrađeno od mesinga uz koje su svi završni elementi iznimno dugotrajni, a perlatori NEOPERL vrlo štedljivi, čime se postiže smanjenje potrošnje vode do 70%.

Podžbukna termostatska mješalica za tuš kadu Rosan S2 BLACK s 2 izlaza CRNA novi je model na tržištu. Zbog mogućnosti termoregulacije mlaza vode pruža izuzetnu jednostavnost, praktičnost i užitak u upotrebi, ali i dodatnu uštedu vode i energije. Riječ je o modernoj izvedbi mješalice za tuš s 2 izlaza savršenoj za svakodnevnu upotrebu koja se izgledom uklapa u sve prostore.

Ovaj profinjeni model mješalice koristi za tuš kade raznih oblika i veličina, a u nešto atraktivnijoj izvedbi može se kombinirati i s tuš kanalicama bez tuš kade, ovisno o vašem izboru i potrebama te o mogućnostima samoga prostora. Sve vrste tuš kada, tuš kabina, zavjesa i tuš kanalica također možete izabrati iz naše bogate ponude i tako složiti kombinaciju koja vam estetski i cijenom najbolje odgovara.

Svojim dizajnom, crna podžbukna mješalica za tuš kadu - 2 izlaza s mogućnošću termoregulacije uklapa se u sve moderne kupaonice, a svojom kvalitetom zadovoljava i najsuvremenije standarde i potrebe javnih objekata i privatnih prostora.

Bez obzira uređujete li kupaonicu iznova ili samo želite unijeti promjene u postojeću S2 BLACK termostatska podžbukna mješalica za tuš kadu s 2 izlaza u crnoj mat boji pobrinut će se za funkcionalnost i atraktivnost vaše kupaonice. Pravi je odabir zbog svoje kvalitete, funkcionalnosti, jednostavnog održavanja i modernog dizajna. Ovaj podžbukni model vrlo je praktičan, a zbog svoje ugradnje u zid lišen je suvišnih detalja te predstavlja idealno funkcionalno rješenje za sve prostore koji trebaju više mjesta i jednostavno održavanje.

 

Želite li svoju kupaonicu opremiti proizvodima upečatljivog izgleda, vrhunskog dizajna i kvalitete, a pritom vrlo praktičnima i ugodnima za upotrebu zasigurno ćete prepoznati neki od modela termostatskih mješalica iz serije S2 BLACK.

 

Više informacija
SKU 2T31901B
Garancija 2 godine
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account