Košarica

RONDO ACTIVE wc set (wc školjka RONDO viseća + wc daska KANO + krom tipka i podžbukni vodokotlić ROCA ACTIVE)

Na skladištu
SKU
T-RND ACTIVE SET
1.799,00 kn

 

TEHNIČKI PODACI:

  • POSEBNA PONUDA wc set u kompletu - sadrži sve potrebne elemente za montažu
  • Provjerena kvaliteta i SUPER CIJENA
  • Moderan dizajn
  • Funkcionalno i atraktivno

SADRŽAJ SETA:

  • WC školjka viseća TURAVIT RONDO, bijela (visokokvalitetna keramika, dužina: 51cm, širina: 35 cm, težina: 22kg, odvod u zid, učinkovitost i ušteda vode, jednostavno čišćenje, brza montaža)

 

  • WC daska HARO KANO SOFT CLOSE, TAKE OFF bijela (visokokvalitetna daska od duroplasta - UREA sa sporospuštajućim mehanizmom SOFT CLOSE, težina: 2,40 kg, moderan D oblik, jednostavna montaža, TAKE OFF - mogućnost brzog skidanja daske i lako održavanje, TOP FIX - montaža odozgo, inox ekscentrični vijci od nehrđajućeg čelika/ plastični cilindar

 

  • Tipka za podžbukni vodokotlić ROCA ACTIVE DUO KROM, sjajna (dvokoličinska tipka, 4,5/6l, ECO)

 

  • Podžbukni/ uzidni vodokotlić ROCA ACTIVE (suha montaža, 6/3l, dimenzije okvira: 112,5x54,7x15 cm, visina rupa za wc: 32-35 cm, wc koljeno 110/90, težina s okvirom: 14,5 kg, nosivost: 400 kg, garancija na okvir: 10 g, garancija na vodokotlić: 5 g)

 

Opremite svoju kupaonicu moderno i povoljno wc setom provjerene kvalitete!

 

Više o proizvodu saznajte u opisu ispod.

 

WC set RONDO ACTIVE bijeli

wc školjka RONDO viseća + KANO wc daska + krom tipka + podžbukni vodokotlić ROCA ACTIVE

 

Ovaj moderni RONDO ACTIVE wc set u bijeloj boji pravi je pogodak u funkcionalnom i stilskom uređenju kupaonice. Posebna ponuda u kompletu sadrži sve potrebne elemente za montažu tako da kupnja ovoga seta ne iziskuje nikakve dodatne troškove. Svi elementi su proizvodi provjerene kvalitete i odlikuju se brojnim prednostima koje ih čine idealnima za svakodnevno korištenje.

Iz sadržaja seta posebno izdvajamo WC školjku turskog proizvođača Turavit RONDO izrađenu od visokokvalitetne keramike. Bijela viseća wc školjka RONDO privući će poglede u svakoj kupaonici. Prednost ovoga visećega modela svakako je učinkovitost i ušteda vode kao i slobodan pod ispod školjke jer se odvod postavlja u zid čime čišćenje postaje još jednostavnije.

Uz viseću wc školjku RONDO u setu dolazi i bijela HARO KANO WC daska modernog D oblika sa sporospuštajućim mehanizmom softclose. Mehanizam djeluje kao sigurnosni sustav za laku primjenu i sporo spuštanje, bez lupanja, što osobito može biti korisno ukoliko imate malu djecu. Postavljanje i čišćenje wc daske također je vrlo jednostavno zahvaljujući mehanizmu Top fix/Take off koji pruža i mogućnost brzog skidanja daske. Daska je izrađena od duroplasta što je svrstava u posebno kvalitetne toaletne daske.

Podžbukni vodokotlić ROCA ACTIVE predviđen je za suhu montažu i idealno je funkcionalno rješenje za uštedu prostora. Kao aktivacijska tipka za uzidni vodokotlić u setu je predviđena ROCA ACTIVE DUO KROM dvokoličinska tipka koja će se svojim elegantnim sjajem istaknuti u svakom prostoru i estetski uskladiti s mješalicama u kromiranoj izvedbi.

 

Savršena kombinacija proizvoda iz RONDO ACTIVE wc seta u jedinstvenoj ponudi pobrinut će se za funkcionalnost i moderan izgled svake kupaonice, zadovoljavajući pritom sve suvremene standarde u opremanju modernih kupaonica i/ili wc-a bilo da je riječ o privatnim ili javnim prostorima.

 

Više informacija
SKU T-RND ACTIVE SET
Write Your Own Review
You're reviewing:RONDO ACTIVE wc set (wc školjka RONDO viseća + wc daska KANO + krom tipka i podžbukni vodokotlić ROCA ACTIVE)