Košarica

QUATTRO držač wc papira, mat crni - s poklopcem 44 03 55

Na skladištu
SKU
44 03 55
Posebna cijena 160,15 kn Standardna cijena 178,75 kn

Crna kupaonska galanterija - novitet i apsolutni hit u svijetu uređenja kupaonica


TEHNIČKI PODACI:

  • Proizvođač: Kapitan
  • Materijal: INOX AISI - 18/10
  • Boja: mat crna
  • Jednostavna montaža
  • Zidna montaža: vijci ili samoljepljiva traka
  • Moderan, atraktivan dizajn
  • Spoj funkcionalnosti i atraktivnosti

Crnom QUATTRO galanterijom do savršeno uređene kupaonice!

Više o proizvodu saznajte u opisu ispod.

Držač wc papira QUATTRO mat crni - s poklopcem

 

U završnoj fazi uređenja svake kupaonice, kao nezaobilazni detalji na samome kraju, dolaze elementi kupaonske galanterije koji, osim što su nam prijeko potrebni iz praktičnih razloga, itekako utječu na cjelokupni dojam i atmosferu kupaonice. Zato nam je osobito važno da ti detalji prije svega budu funkcionalni, ali i da se estetski uklapaju s ostatkom kupaonice. Crna galanterija novitet je u svijetu uređenja kupaonica.

Moderna QUATTRO kupaonska galanterija u crnoj mat izvedbi donosi novi svijet stila u uređenju kupaonice i stvaranju individualne atmosfere. Dizajnirana je po uzoru na UNO galanteriju istog proizvođača, ali s naglaskom na oštrim kvadratnim linijama. Ljubiteljima crne boje i oštrih linija, QUATTRO kupaonska galanterija otvara mogućnost kompletnog uređenja kupaonice u crnoj boji.

Osim crne galanterije QUATTRO, iz svoje bogate i cijenom pristupačne ponude također izdvajamo i druge proizvode poput crnih mješalica za vodu, ali i sanitarne keramike u crnoj boji, koje možete prema vlastitom ukusu i mogućnostima kombinirati za svoju kupaonicu.

QUATTRO kupaonsku galanteriju čine proizvodi od kvalitetnog materijala INOX AISI - 18/10 u crnoj mat boji. Odlikuje se brojnim prednostima koje ih čine visoko funkcionalnim i idealnim za svakodnevnu upotrebu. Svojim oblikom i dizajnom prilagođeni su tako da zauzimaju vrlo malo prostora što je osobito važno, a i boja je takva da se lako uklapa u sve prostore i stilove uređenja.

Svojim dizajnom i oblikom QUATTRO držač wc papira, mat crni - s poklopcem uklapa se u gotovo sve moderne kupaonice, a svojom kvalitetom zadovoljava sve suvremene standarde i potrebe javnih objekata, hotela, apartmana kao i potrebu da u svoju kupaonicu unesete eleganciju i moderne linije.

Crni držač toaletnog papira QUATTRO s poklopcem pobrinut će se za funkcionalnost i atraktivnost vaše kupaonice. Pravi je odabir zbog svoje visoke kvalitete i funkcionalnosti, lakog održavanja i modernog dizajna po prihvatljivoj cijeni.

QUATTRO držač wc papira s poklopcem u crnoj mat boji kao i ostale proizvode iz ponude crne QUATTRO galanterije zasigurno će prepoznati ljubitelji funkcionalnosti i modernog dizajna koji znaju da je crno uvijek "in".

 

Crnom QUATTRO galanterijom do savršeno uređene kupaonice!

 

Više informacija
SKU 44 03 55
Write Your Own Review
You're reviewing:QUATTRO držač wc papira, mat crni - s poklopcem 44 03 55