Košarica

QUATTRO držač wc papira, mat bijeli - s poklopcem 44 03 66

Na skladištu
SKU
44 03 66
Posebna cijena 159,00 kn Standardna cijena 175,70 kn

TEHNIČKI PODACI:

  • Proizvođač: Kapitan
  • Materijal: INOX AISI - 18/10
  • Boja: mat bijela
  • Jednostavna montaža
  • Zidna montaža: vijci ili samoljepljiva traka
  • Moderan, atraktivan dizajn
  • Spoj funkcionalnosti i atraktivnosti

Bijelom QUATTRO galanterijom do savršeno uređene kupaonice!

Više o proizvodu saznajte u opisu ispod.

Držač wc papira QUATTRO mat bijeli - s poklopcem

 

U završnoj fazi uređenja svake kupaonice, kao nezaobilazni detalji na samome kraju, dolaze elementi kupaonske galanterije koji, osim što su nam prijeko potrebni iz praktičnih razloga, itekako utječu na cjelokupni dojam i atmosferu kupaonice. Zato nam je osobito važno da ti detalji prije svega budu funkcionalni, ali i da se estetski uklapaju s ostatkom kupaonice.

Unatoč stalnim novitetima u svijetu uređenja kupaonica, mnogi se odlučuju upravo za kupaonsku galanteriju u bijeloj boji iz razloga što se bijela estetski može kombinirati sa svim drugim bojama, ugodna je oku, osvježava i proširuje prostor i ostaje vječni klasik u uređivanju interijera.

QUATTRO kupaonsku galanteriju s naglaskom na oštrim kvadratnim linijama u mat bijeloj boji čine proizvodi od kvalitetnog materijala INOX AISI - 18/10. Proizvodi se odlikuju brojnim prednostima koje ih čine visoko funkcionalnim i idealnim za svakodnevnu upotrebu.

Svojim dizajnom i oblikom QUATTRO držač wc papira, mat bijeli - s poklopcem uklapa se u gotovo sve moderne kupaonice, a svojom kvalitetom zadovoljava sve suvremene standarde i potrebe javnih objekata, hotela, apartmana kao i potrebu da u svoju kupaonicu unesete svježinu i moderne linije.

Bijeli držač toaletnog papira QUATTRO s poklopcem pobrinut će se za funkcionalnost i atraktivnost vaše kupaonice. Pravi je odabir zbog svoje visoke kvalitete i funkcionalnosti, lakog održavanja i modernog dizajna po prihvatljivoj cijeni.

 

Nezaobilazni detalji uređenja koji daju upečatljiv dojam svakoj kupaonici.

 

 

Više informacija
SKU 44 03 66
Write Your Own Review
You're reviewing:QUATTRO držač wc papira, mat bijeli - s poklopcem 44 03 66