Košarica

QUATTRO držač čaše, krom 45 01

Na skladištu
SKU
45 01
Posebna cijena 215,00 kn Standardna cijena 235,90 kn

 

TEHNIČKI PODACI:

  • Proizvođač: Kapitan
  • Materijal držača: INOX AISI - 18/10
  • Boja: krom
  • Čaša od pjeskarenog stakla
  • Jednostavna montaža
  • Zidna montaža: vijci ili samoljepljiva traka
  • Moderan, atraktivan dizajn
  • Spoj funkcionalnosti i atraktivnosti

 

 

Kromiranom QUATTRO galanterijom do savršeno uređene kupaonice!

 

Više o proizvodu saznajte u opisu ispod.

 

QUATTRO držač čaše, krom

 

U završnoj fazi uređenja svake kupaonice, kao nezaobilazni detalji na samome kraju, dolaze elementi kupaonske galanterije koji, osim što su nam prijeko potrebni iz praktičnih razloga, itekako utječu na cjelokupni dojam i atmosferu kupaonice. Zato nam je osobito važno da ti detalji prije svega budu funkcionalni, ali i da se estetski uklapaju s ostatkom kupaonice.

Kromirana kupaonska galanterija, kao neprolazni klasik, godinama je bila prvi izbor u svijetu uređenja kupaonica. Unatoč stalnim novitetima, ljubitelji neprolaznih estetskih vrijednosti i dalje se odlučuju za ovu kromiranu izvedbu kupaonskih držača s elegantnim sjajem i naglaskom na oštrim kvadratnim linijama.

QUATTRO kupaonsku galanteriju u kromiranoj izvedbi čine proizvodi od kvalitetnog materijala INOX AISI - 18/10. Proizvodi se odlikuju brojnim prednostima koje ih čine visoko funkcionalnim i idealnim za svakodnevnu upotrebu.

QUATTRO držač čaše kao i ostali proizvodi iz kromirane galanterije QUATTRO, uklapa se u gotovo sve moderne kupaonice, a svojom kvalitetom zadovoljava sve suvremene standarde i potrebe javnih objekata, hotela, apartmana kao i potrebu da u svoju kupaonicu unesete eleganciju i moderne linije.

Držač čaše QUATTRO krom pobrinut će se za funkcionalnost i atraktivnost vaše kupaonice. Pravi je odabir zbog svoje visoke kvalitete i funkcionalnosti, lakog održavanja i modernog dizajna po prihvatljivoj cijeni.

 

Nezaobilazni detalji uređenja koji daju upečatljiv dojam svakoj kupaonici.

 

 

 

 

Više informacija
SKU 45 01
Write Your Own Review
You're reviewing:QUATTRO držač čaše, krom 45 01