Košarica

QUADRO držač sapuna - tanjurić, krom

SKU
JQ907
Posebna cijena 31,51 € Standardna cijena 35,00 €

Kromirana kupaonska galanterija - neprolazni klasik u svijetu uređenja kupaonica.

TEHNIČKI PODACI:

 • Čvrsta konstrukcija
 • Dugotrajnost
 • Materijal izrade: mesing
 • Završna obrada: krom
 • Jednostavna montaža
 • Pričvršćivanje na zid
 • Inox set za montažu

 • Jedinstven dizajn
 • Idealno usklađeno s dizajnom mješalica QUADRO, Quadro BLACK i Quadro WHITE
 • Spoj funkcionalnosti i atraktivnosti

 • Osigurana vrhunska kvaliteta, funkcionalnost i pristupačna cijena

 • TOP uređena kupaonica uz jedinstven dizajn QUADRO držača i QUADRO MJEŠALICA ZA VODU!

Više o proizvodu saznajte u opisu ispod.

Držač ručnika QUADRO - 60 cm, krom

 

U završnoj fazi uređenja svake kupaonice, kao nezaobilazni detalji na samome kraju, dolaze elementi kupaonske galanterije koji, osim što su nam prijeko potrebni iz praktičnih razloga, itekako utječu na cjelokupni dojam i atmosferu kupaonice. Zato nam je osobito važno da ti detalji prije svega budu funkcionalni, ali i da se estetski uklapaju s ostatkom kupaonice.

Upravo iz tog razloga, proizvođač Rosan je dizajnirao serije kupaonske galanterije koje se idealno uklapaju s dizajnom mješalica za vodu. Tako je QUADRO kupaonska galanterija u potpunosti dizajnirana po uzoru na dizajn Rosan QUADRO mješalica. Idealno se uklapa sa serijama QUADRO, Quadro BLACK i Quadro WHITE.

Kao što je serija jednoručnih mješalica QUADRO po mnogočemu jedinstvena, isto je i s kupaonskom galanterijom QUADRO koju također odlikuju oštre prave linije, savršeni rubovi, mesing kao izuzetno kvalitetan materijal izrade te završna obrada kromom. Vrhunska kvaliteta, funkcionalnost i dugotrajnost čine je idealnom opcijom za svakodnevnu upotrebu, a jedinstven dizajn QUADRO kupaonskih držača i kromirana izvedba čini ih svevremenskim izborom. Kromirana kupaonska galanterija usprkos stalnim novitetima ostala je neprolazni klasik u svijetu uređenja kupaonica. Upravo zbog toga su jedinstveni i atraktivni QUADRO kupaonski držači u kromiranoj izvedbi, usklađeni s dizajnom mješalica za vodu, pravi pogodak u stilskom uređenju kupaonice.

Kromirani držač sapuna - tanjurić QUADRO od pjeskarenog stakla svojom kvalitetom zadovoljava i najsuvremenije standarde u opremanju i uređivanju modernih kupaonica kako u javnim, tako i u privatnim prostorima. Pobrinut će se za funkcionalnost i atraktivnost vaše kupaonice. Pravi je odabir zbog svoje visoke kvalitete, funkcionalnosti, dugotrajnosti, lakog održavanja i modernog dizajna po prihvatljivoj cijeni.

QUADRO držač sapuna krom s tanjurićem od pjeskarenog stakla kao i ostali proizvodi iz ponude QUADRO galanterije, zasigurno će biti prepoznati kao nezaobilazni detalji u uređenju koji će modernim linijama i elegantnim sjajem upotpuniti svaku kupaonicu.

 

Jedinstvenom QUADRO galanterijom do atraktivne i stilski usklađene kupaonice!

 

Više informacija
SKU JQ907
Garancija 5 godina
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account