Košarica

EXTRA staklena polica - etažer, S OGRADOM mat crna

Na skladištu
SKU
066655
Posebna cijena 199,00 kn Standardna cijena 217,50 kn

TEHNIČKI PODACI:

 

  • Proizvođač: Kapitan
  • Dimenzije: 60x11 cm
  • Polica od pjeskarenog stakla debljine 6 mm
  • Ograda -  INOX AISI-18/10
  • Boja: mat crna
  • Zidna montaža: vijci
  • Pogodno za hotele, apartmane i sl.
  • Zauzima malo prostora
  • Moderan dizajn
  • Spoj funkcionalnosti i atraktivnosti

 

NAPOMENA: Polica dolazi BEZ NOSAČA!

NOSAČI SE NARUČUJU POSEBNO.

 

Upotpunite izgled svoje kupaonice EXTRA detaljima u crnoj boji.

 

Više o proizvodu saznajte u opisu ispod!

 

Staklena polica - etažer, s ogradom EXTRA mat crna

 

U završnoj fazi uređenja svake kupaonice, kao nezaobilazni detalji na samome kraju, dolaze elementi kupaonske galanterije koji, osim što su nam prijeko potrebni iz praktičnih razloga, itekako utječu na cjelokupni dojam i atmosferu kupaonice. Zato nam je osobito važno da ti detalji prije svega budu funkcionalni, ali i da se estetski uklapaju s ostatkom kupaonice. Crna galanterija novitet je u svijetu uređenja kupaonica.

Moderna kupaonska galanterija u crnoj mat izvedbi donosi novi svijet stila u uređenju kupaonice i stvaranju individualne atmosfere. Ljubiteljima crne boje, crna kupaonska galanterija otvara mogućnost kompletnog uređenja kupaonice u crnoj boji.

Osim crne galanterije, iz svoje bogate i cijenom pristupačne ponude također izdvajamo i druge proizvode poput crnih mješalica za vodu, ali i sanitarne keramike u crnoj boji, koje možete prema vlastitom ukusu i mogućnostima kombinirati za svoju kupaonicu.

 

EXTRA staklena polica - etažer izrađena je od pjeskarenog stakla s ogradom u mat crnoj izvedbi. Ističe se modernim dizajnom i elegantnim linijama uz zajamčenu funkcionalnost i kvalitetu zbog čega je idealna za svakodnevnu upotrebu. Kao i ostali EXTRA proizvodi iz ponude crne kupaonske galanterije, uklapa se u gotovo sve moderne kupaonice i stilove uređenja. Svojom kvalitetom zadovoljava sve suvremene standarde u opremanju i uređivanju modernih kupaonica kako u javnim, tako i u privatnim prostorima. Polica predstavlja praktično i elegantno rješenje za odlaganje osnovnih higijenskih potrepština pa je vrlo traženi proizvod u hotelima, apartmanima i drugim objektima slične namjene zbog specifičnosti same usluge.

Staklena polica - etažer s mat crnom ogradom EXTRA kao nezaobilazan detalj u uređenju podarit će posebnu dozu elegancije i upečatljiv dojam svakoj kupaonici uz zajamčenu funkcionalnost i kvalitetu.

 

Upotpunite izgled svoje kupaonice extra detaljim u elegantnoj i atraktivnoj crnoj boji!

 

Više informacija
SKU 066655
Write Your Own Review
You're reviewing:EXTRA staklena polica - etažer, S OGRADOM mat crna