Košarica

EXTRA staklena polica - etažer, S OGRADOM krom

Na skladištu
SKU
06660099
Posebna cijena 199,00 kn Standardna cijena 217,50 kn

TEHNIČKI PODACI:

 

  • Proizvođač: Kapitan
  • Dimenzije: 60x11 cm
  • Polica od pjeskarenog stakla debljine 6 mm
  • Ograda INOX AISI-18/10
  • Boja: mat krom
  • Zidna montaža: vijci
  • Pogodno za hotele, apartmane i sl.
  • Zauzima malo prostora
  • Moderan dizajn
  • Spoj funkcionalnosti i atraktivnosti

 

NAPOMENA: Polica dolazi BEZ NOSAČA!

                    NOSAČI SE NARUČUJU POSEBNO.

 

Upotpunite izgled svoje kupaonice EXTRA detaljima u kromiranoj izvedbi.

 

Više o proizvodu saznajte u opisu ispod!

 

Staklena polica - etažer, s ogradom EXTRA krom

 

U završnoj fazi uređenja svake kupaonice, kao nezaobilazni detalji na samome kraju, dolaze elementi kupaonske galanterije koji, osim što su nam prijeko potrebni iz praktičnih razloga, itekako utječu na cjelokupni dojam i atmosferu kupaonice. Zato nam je osobito važno da ti detalji prije svega budu funkcionalni, ali i da se estetski uklapaju s ostatkom kupaonice.

Kromirana kupaonska galanterija kao neprolazni klasik godinama je bila prvi izbor u svijetu uređenja kupaonica. Unatoč stalnim novitetima, ljubitelji neprolaznih estetskih vrijednosti i dalje se odlučuju za ovu kromiranu izvedbu kupaonskih držača koja se svojim modernim linijama i elegantnim sjajem uklapa u sve kupaonske prostore i stilove uređenja ostavljajući upečatljiv dojam.

EXTRA staklena polica - etažer s ogradom, krom izrađena je od pjeskarenog stakla s ogradom u kromiranoj izvedbi. Ističe se modernim dizajnom i elegantnim linijama uz zajamčenu funkcionalnost i kvalitetu zbog čega je idealna za svakodnevnu upotrebu. Kao i ostali EXTRA proizvodi iz ponude kromirane galanterije, uklapa se u gotovo sve moderne kupaonice i stilove uređenja, a svojom kvalitetom zadovoljava sve suvremene standarde u opremanju i uređivanju modernih kupaonica kako u javnim, tako i u privatnim prostorima. Polica predstavlja praktično i elegantno rješenje za odlaganje osnovnih higijenskih potrepština pa je vrlo traženi proizvod u hotelima, apartmanima i drugim objektima slične namjene zbog specifičnosti same usluge.

Staklena polica - etažer s krom ogradom EXTRA kao nezaobilazan detalj u uređenju podarit će dozu elegancije svakoj kupaonici uz zajamčenu funkcionalnost i kvalitetu.

 

Upotpunite izgled svoje kupaonice extra detaljima u kromiranoj izvedbi!

 

Više informacija
SKU 06660099
Write Your Own Review
You're reviewing:EXTRA staklena polica - etažer, S OGRADOM krom