Košarica

EXTRA polica za ručnike 50x25 cm s držačem ručnika, krom 96 25

Na skladištu
SKU
96 25
Posebna cijena 397,90 kn Standardna cijena 437,50 kn

TEHNIČKI PODACI:

 

  • Proizvođač: Kapitan
  • Materijal: INOX AISI-18/10
  • Boja: krom
  • Zidna montaža: vijci
  • Pogodno za hotele, apartmane i sl.
  • Dvostruka namjena
  • Spoj funkcionalnosti i atraktivnosti

 

Upotpunite izgled svoje kupaonice EXTRA detaljima u kromiranoj izvedbi.

 

Više o proizvodu saznajte u opisu ispod!

Polica za ručnike 50x25 cm EXTRA s držačem ručnika, krom

 

U završnoj fazi uređenja svake kupaonice, kao nezaobilazni detalji na samome kraju, dolaze elementi kupaonske galanterije koji, osim što su nam prijeko potrebni iz praktičnih razloga, itekako utječu na cjelokupni dojam i atmosferu kupaonice. Zato nam je osobito važno da ti detalji prije svega budu funkcionalni, ali i da se estetski uklapaju s ostatkom kupaonice.

Kromirana kupaonska galanterija kao neprolazni klasik godinama je bila prvi izbor u svijetu uređenja kupaonica. Unatoč stalnim novitetima, ljubitelji neprolaznih estetskih vrijednosti i dalje se odlučuju za ovu kromiranu izvedbu kupaonskih držača koja se svojim modernim linijama i elegantnim sjajem uklapa u sve kupaonske prostore i stilove uređenja ostavljajući upečatljiv dojam.

EXTRA polica za ručnike 50x25 cm s držačem ručnika, krom ističe se modernim dizajnom i elegantnim linijama uz zajamčenu funkcionalnost i kvalitetu zbog čega je idealna za svakodnevnu upotrebu. Kao i ostali EXTRA proizvodi iz ponude kromirane galanterije, uklapa se u gotovo sve moderne kupaonice i stilove uređenja, a svojom kvalitetom zadovoljava sve suvremene standarde i potrebe javnih objekata, hotela, apartmana itd. Polica predstavlja posebno praktično i elegantno rješenje za odlaganje ručnika s dvostrukom namjenom. Vrlo je traženi proizvod u hotelima, apartmanima i drugim objektima slične namjene zbog specifičnosti same usluge.

Polica za ručnike 50x25 cm s držačem ručnika EXTRA krom pobrinut će se za funkcionalnost i atraktivnost vaše kupaonice.

Praktičnu EXTRA policu za ručnike 50x25 cm s držačem ručnika u kromiranoj izvedbi, kao i ostale proizvode iz ponude kromirane galanterije, zasigurno će prepoznati ljubitelji funkcionalnosti i modernog dizajna.

Upotpunite izgled svoje kupaonice extra detaljima u kromiranoj izvedbi!

 

Više informacija
SKU 96 25
Write Your Own Review
You're reviewing:EXTRA polica za ručnike 50x25 cm s držačem ručnika, krom 96 25