Košarica

EXTRA polica za ručnike 50x25 cm, mat crna

Na skladištu
SKU
96 95 55
576,00 kn

TEHNIČKI PODACI:

 

  • Proizvođač: Kapitan
  • Materijal: INOX AISI-18/10
  • Boja: mat crna
  • Zidna montaža: vijci
  • Pogodno za hotele, apartmane i sl.
  • Zauzima malo prostora
  • Spoj funkcionalnosti i atraktivnosti

 

Crna kupaonska galanterija - novitet i apsolutni trend u svijetu uređenja kupaonica!

 

Upotpunite izgled svoje kupaonice EXTRA detaljima u crnoj boji.

 

Više o proizvodu saznajte u opisu ispod!

Polica za ručnike 50x25 cm EXTRA mat crna

 

U završnoj fazi uređenja svake kupaonice, kao nezaobilazni detalji na samome kraju, dolaze elementi kupaonske galanterije koji, osim što su nam prijeko potrebni iz praktičnih razloga, itekako utječu na cjelokupni dojam i atmosferu kupaonice. Zato nam je osobito važno da ti detalji prije svega budu funkcionalni, ali i da se estetski uklapaju s ostatkom kupaonice. Crna galanterija novitet je u svijetu uređenja kupaonica.

Moderna kupaonska galanterija u crnoj mat izvedbi donosi novi svijet stila u uređenju kupaonice i stvaranju individualne atmosfere. Ljubiteljima crne boje, crna kupaonska galanterija otvara mogućnost kompletnog uređenja kupaonice u crnoj boji.

Osim crne galanterije, iz svoje bogate i cijenom pristupačne ponude također izdvajamo i druge proizvode poput crnih mješalica za vodu, ali i sanitarne keramike u crnoj boji, koje možete prema vlastitom ukusu i mogućnostima kombinirati za svoju kupaonicu.

EXTRA polica za ručnike 50x25 cm, mat crna ističe se modernim dizajnom i elegantnim linijama uz zajamčenu funkcionalnost i kvalitetu zbog čega je idealna za svakodnevnu upotrebu. Kao i ostali EXTRA proizvodi iz ponude crne galanterije, uklapa se u gotovo sve moderne kupaonice i stilove uređenja, a svojom kvalitetom zadovoljava sve suvremene standarde i potrebe javnih objekata, hotela, apartmana itd. Polica predstavlja praktično i elegantno rješenje za odlaganje čistih ručnika pa je vrlo traženi proizvod u hotelima, apartmanima i drugim objektima slične namjene zbog specifičnosti same usluge.

Crna polica za ručnike EXTRA 50x25 cm pobrinut će se za funkcionalnost i atraktivnost vaše kupaonice.

EXTRA policu za ručnike dimenzija 50x25 cm u crnoj mat boji kao i ostale proizvode iz ponude crne galanterije zasigurno će prepoznati ljubitelji funkcionalnosti i modernog dizajna koji znaju da je crno uvijek "in".

 

Više informacija
SKU 96 95 55
Write Your Own Review
You're reviewing:EXTRA polica za ručnike 50x25 cm, mat crna