Košarica

EXTRA držač za staklenu policu - etažer SET 2 kom, krom

Na skladištu
SKU
901199
Posebna cijena 120,50 kn Standardna cijena 145,00 kn

TEHNIČKI PODACI:

 

  • Proizvođač: Kapitan
  • Nosač 5 - 10 mm SET 2 KOM
  • Čvrsta konstrukcija
  • INOX AISI-18/10
  • Boja: krom
  • Zidna montaža: vijci
  • Za EXTRA staklenu policu - etažer, s ogradom
  • Moderan dizajn
  • Spoj funkcionalnosti i atraktivnosti

 

NAPOMENA: Staklena polica - etažer naručuje se posebno!

 

Upotpunite izgled svoje kupaonice EXTRA detaljima u kromiranoj izvedbi.

 

Više o proizvodu saznajte u opisu ispod!

 

Držač za staklenu policu - etažer SET 2 KOM krom EXTRA

 

U završnoj fazi uređenja svake kupaonice, kao nezaobilazni detalji na samome kraju, dolaze elementi kupaonske galanterije koji, osim što su nam prijeko potrebni iz praktičnih razloga, itekako utječu na cjelokupni dojam i atmosferu kupaonice. Zato nam je osobito važno da ti detalji prije svega budu funkcionalni, ali i da se estetski uklapaju s ostatkom kupaonice.

Kromirana kupaonska galanterija kao neprolazni klasik godinama je bila prvi izbor u svijetu uređenja kupaonica. Unatoč stalnim novitetima, ljubitelji neprolaznih estetskih vrijednosti i dalje se odlučuju za ovu kromiranu izvedbu kupaonskih držača koja se svojim modernim linijama i elegantnim sjajem uklapa u sve kupaonske prostore i stilove uređenja ostavljajući upečatljiv dojam.

Držač za staklenu policu - etažer EXTRA krom dolazi u setu od 2 komada po pakiranju i posebno se naručuje kao odvojeni proizvod. Čvrste je konstrukcije, izrađen od kvalitetnog inoxa s kromiranom završnom obradom. Ističe se modernim dizajnom i elegantnim linijama uz zajamčenu funkcionalnost i kvalitetu zbog čega se idealno uklapa sa staklenom policom - etažer EXTRA s ogradom. Kao i ostali EXTRA proizvodi iz ponude kromirane kupaonske galanterije nalazi svoje mjesto u modernim kupaonicama. Svojom kvalitetom zadovoljava sve suvremene standarde u opremanju i uređivanju modernih kupaonica kako u javnim, tako i u privatnim prostorima. Budući da staklena polica, koja ima i svoju ogradu, predstavlja praktično i elegantno rješenje za odlaganje osnovnih higijenskih potrepština važno je da ima čvrste, kvalitetne i izdržljive nosače.

Držači za etažer EXTRA krom čvrsto i sigurno držat će vašu staklenu policu s mat krom ogradom EXTRA. Ovi neuobičajeni nosači, uz zajamčenu funkcionalnost i kvalitetu, cijelom prostoru podarit će dodatnu dozu elegancije.

 

Upotpunite izgled svoje kupaonice extra detaljima u kromiranoj izvedbi!

 

Više informacija
SKU 901199
Write Your Own Review
You're reviewing:EXTRA držač za staklenu policu - etažer SET 2 kom, krom