Košarica

DARK držač wc papira, mat crni

SKU
JD909
Posebna cijena 165,38 kn Standardna cijena 183,75 kn

Crna kupaonska galanterija - novitet i apsolutni hit u svijetu uređenja kupaonica.

 

TEHNIČKI PODACI:

  • Čvrsta konstrukcija
  • Materijal izrade: mesing
  • Završna obrada: mat crna
  • Jednostavna montaža
  • Pričvršćivanje na zid
  • Inox set za montažu
  • Moderan, atraktivan dizajn uz dozu suvremene elegancije
  • Spoj funkcionalnosti i atraktivnosti
  • Estetski usklađeno s dizajnom Rosan DARK mješalica za vodu

 

Elegantnom DARK galanterijom u crnoj izvedbi do atraktivne i stilski usklađene kupaonice uz osiguranu kvalitetu, funkcionalnost i pristupačnu cijenu!

 

Više o proizvodu saznajte u opisu ispod.

 

Držač wc papira DARK, mat crni

 

U završnoj fazi uređenja svake kupaonice, kao nezaobilazni detalji na samome kraju, dolaze elementi kupaonske galanterije koji, osim što su nam prijeko potrebni iz praktičnih razloga, itekako utječu na cjelokupni dojam i atmosferu kupaonice. Zato nam je osobito važno da ti detalji prije svega budu funkcionalni, ali i da se estetski uklapaju s ostatkom kupaonice.

Upravo zbog toga, proizvođač Rosan je dizajnirao serije kupaonske galanterije koje se idealno uklapaju s dizajnom mješalica. Tako je DARK kupaonska galanterija u potpunosti dizajnirana po uzoru na elegantne crne Rosan DARK mješalice. Savršeno će se uklopiti i sa serijom mješalica Rosan ZERRO u elegantnoj crno sjajnoj kombinaciji jer su Dark kupaonski držači zapravo crna izvedba ZERRO kupaonskih držača.

 

Crna galanterija kao i crne mješalice za vodu novitet su i vodeći trend u svijetu uređenja kupaonica. Donose jedan posve nov, svjež i moderan izgled, a cijeli prostor podižu na višu razinu. Osim crne galanterije DARK, iz svoje bogate i cijenom pristupačne ponude također izdvajamo i druge serije galanterija u crnoj boji kao i proizvode poput crnih mješalica za vodu, ali i crne sanitarne keramike, koje možete prema vlastitom ukusu i mogućnostima kombinirati za svoju kupaonicu.

Svi elementi DARK kupaonske galanterije izrađeni su od mesinga, čije brojne prednosti također čine ovu seriju visoko funkcionalnom i idealnom za svakodnevnu upotrebu. Svojim oblikom i dizajnom, DARK kupaonski držači, prilagođeni su tako da zauzimaju vrlo malo prostora što je osobito važno, a svojom crnom bojom uklapaju se u sve prostore i stilove uređenja ostavljajući upečatljiv dojam. Upravo zbog toga su atraktivni i elegantni DARK crni kupaonski držači pravi pogodak u stilskom uređenju kupaonice.

Crni držač wc papira DARK svojom kvalitetom zadovoljava i najsuvremenije standarde u opremanju i uređivanju modernih kupaonica kako u javnim, tako i u privatnim prostorima. Pobrinut će se za funkcionalnost i atraktivnost vaše kupaonice. Pravi je odabir zbog svoje visoke kvalitete i funkcionalnosti, lakog održavanja i modernog dizajna po prihvatljivoj cijeni.

DARK crni držač toaletnog papira kao i ostali proizvodi iz ponude crne DARK kupaonske galanterije, zasigurno će biti prepoznati kao nezaobilazni detalji u uređenju koji daju dozu suvremene elegancije svakoj kupaonici.

 

Crnom DARK galanterijom do atraktivne i stilski usklađene kupaonice!

 

Više informacija
SKU JD909
Garancija 5 godina
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account