Košarica

QUATTRO držač wc papira, mat crni - s poklopcem 44 03 55

SKU
44 03 55
Posebna cijena 27,09 € Standardna cijena 32,64 €

Crna kupaonska galanterija - novitet i apsolutni hit u svijetu uređenja kupaonica


TEHNIČKI PODACI:

  • Proizvođač: Kapitan
  • Materijal: INOX AISI - 18/10
  • Boja: mat crna
  • Jednostavna montaža
  • Zidna montaža: vijci ili samoljepljiva traka
  • Moderan, atraktivan dizajn
  • Spoj funkcionalnosti i atraktivnosti

Crnom QUATTRO galanterijom do savršeno uređene kupaonice!

Više o proizvodu saznajte u opisu ispod.

Držač wc papira QUATTRO mat crni - s poklopcem

 

U završnoj fazi uređenja svake kupaonice, kao nezaobilazni detalji na samome kraju, dolaze elementi kupaonske galanterije koji, osim što su nam prijeko potrebni iz praktičnih razloga, itekako utječu na cjelokupni dojam i atmosferu kupaonice. Zato nam je osobito važno da ti detalji prije svega budu funkcionalni, ali i da se estetski uklapaju s ostatkom kupaonice. Crna galanterija novitet je u svijetu uređenja kupaonica.

Moderna QUATTRO kupaonska galanterija u crnoj mat izvedbi donosi novi svijet stila u uređenju kupaonice i stvaranju individualne atmosfere. Dizajnirana je po uzoru na UNO galanteriju istog proizvođača, ali s naglaskom na oštrim kvadratnim linijama. Ljubiteljima crne boje i oštrih linija, QUATTRO kupaonska galanterija otvara mogućnost kompletnog uređenja kupaonice u crnoj boji.

Osim crne galanterije QUATTRO, iz svoje bogate i cijenom pristupačne ponude također izdvajamo i druge proizvode poput crnih mješalica za vodu, ali i sanitarne keramike u crnoj boji, koje možete prema vlastitom ukusu i mogućnostima kombinirati za svoju kupaonicu.

QUATTRO kupaonsku galanteriju čine proizvodi od kvalitetnog materijala INOX AISI - 18/10 u crnoj mat boji. Odlikuje se brojnim prednostima koje ih čine visoko funkcionalnim i idealnim za svakodnevnu upotrebu. Svojim oblikom i dizajnom prilagođeni su tako da zauzimaju vrlo malo prostora što je osobito važno, a i boja je takva da se lako uklapa u sve prostore i stilove uređenja.

Svojim dizajnom i oblikom QUATTRO držač wc papira, mat crni - s poklopcem uklapa se u gotovo sve moderne kupaonice, a svojom kvalitetom zadovoljava sve suvremene standarde i potrebe javnih objekata, hotela, apartmana kao i potrebu da u svoju kupaonicu unesete eleganciju i moderne linije.

Crni držač toaletnog papira QUATTRO s poklopcem pobrinut će se za funkcionalnost i atraktivnost vaše kupaonice. Pravi je odabir zbog svoje visoke kvalitete i funkcionalnosti, lakog održavanja i modernog dizajna po prihvatljivoj cijeni.

QUATTRO držač wc papira s poklopcem u crnoj mat boji kao i ostale proizvode iz ponude crne QUATTRO galanterije zasigurno će prepoznati ljubitelji funkcionalnosti i modernog dizajna koji znaju da je crno uvijek "in".

 

Crnom QUATTRO galanterijom do savršeno uređene kupaonice!

 

Više informacija
SKU 44 03 55
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account