Košarica

STOLZ držač ručnika - prsten, krom 1903

SKU
1903
Posebna cijena 26,80 € Standardna cijena 31,53 €

Kromirana kupaonska galanterija - neprolazni klasik u svijetu uređenja kupaonica.

 

TEHNIČKI PODACI:

  • Čvrsta konstrukcija
  • Dugotrajnost
  • Materijal izrade: cink
  • Završna obrada: krom
  • Jednostavna montaža
  • Pričvršćivanje na zid
  • Inox set za montažu

 

  • Specifičan, moderan dizajn
  • Spoj funkcionalnosti i atraktivnosti
  • Idealno usklađeno s dizajnom mješalica Stolz, Stolz BLACK, Stolz WHITE, Stolz THERMO
  • Osigurana vrhunska kvaliteta, funkcionalnost i pristupačna cijena
  • STOLZ galanterijom u kromiranoj izvedbi do atraktivne i stilski usklađene kupaonice!

    Više o proizvodu saznajte u opisu ispod.

    Držač ručnika - prsten STOLZ krom

     

    U završnoj fazi uređenja svake kupaonice, kao nezaobilazni detalji na samome kraju, dolaze elementi kupaonske galanterije koji, osim što su nam prijeko potrebni iz praktičnih razloga, itekako utječu na cjelokupni dojam i atmosferu kupaonice. Zato nam je osobito važno da ti detalji prije svega budu funkcionalni, ali i da se estetski uklapaju s ostatkom kupaonice.

    Upravo iz tog razloga, proizvođač Rosan je dizajnirao serije kupaonske galanterije koje se idealno uklapaju s dizajnom mješalica. Tako je STOLZ kupaonska galanterija u potpunosti dizajnirana po uzoru na Rosan STOLZ mješalice. Idealno se uklapa sa serijama Stolz, Stolz BLACK, Stolz WHITE i Stolz THERMO.

     

    S obzirom da STOLZ slovi kao brend za proizvode najviše kvalitete i STOLZ kupaonska galanterija u kromiranoj izvedbi odlikuje se vrhunskom kvalitetom, funkcionalnošću i dugotrajnošću zbog čega je idealna za svakodnevnu upotrebu. Svi elementi izrađeni su od cinka s kromiranom završnom doradom, a specifičan dizajn STOLZ kupaonskih držača i kromirana izvedba čini ih svevremenskim izborom.

    Kromirana kupaonska galanterija kao neprolazni klasik godinama je bila prvi izbor u svijetu uređenja kupaonica. Unatoč stalnim novitetima, ljubitelji neprolaznih estetskih vrijednosti i dalje se odlučuju za ovu izvedbu kupaonskih držača koja se svojim modernim linijama i elegantnim sjajem uklapa u sve kupaonske prostore i stilove uređenja. Upravo zbog toga su atraktivni STOLZ kupaonski držači u kromiranoj izvedbi, pravi pogodak u stilskom uređenju kupaonice.

    Kromirani držač za ručnike - prsten STOLZ svojom kvalitetom zadovoljava i najsuvremenije standarde u opremanju i uređivanju modernih kupaonica kako u javnim, tako i u privatnim prostorima. Pobrinut će se za funkcionalnost i atraktivnost vaše kupaonice. Pravi je odabir zbog svoje visoke kvalitete, funkcionalnosti, dugotrajnosti, lakog održavanja i modernog dizajna po prihvatljivoj cijeni.

    STOLZ držač ručnika - prsten u kromiranoj izvedbi kao i ostali proizvodi iz ponude STOLZ galanterije, zasigurno će biti prepoznati kao nezaobilazni detalji u uređenju koji će upotpuniti svaku kupaonicu.

     

    Kromiranom STOLZ galanterijom do atraktivne i stilski usklađene kupaonice!

     

    Više informacija
    SKU 1903
    Garancija 5 godina
    Write Your Own Review
    Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account