Košarica

QUATTRO držač wc papira, mat bijeli - s poklopcem 44 03 66

SKU
44 03 66
Posebna cijena 22,21 € Standardna cijena 24,67 €

TEHNIČKI PODACI:

  • Proizvođač: Kapitan
  • Materijal: INOX AISI - 18/10
  • Boja: mat bijela
  • Jednostavna montaža
  • Zidna montaža: vijci ili samoljepljiva traka
  • Moderan, atraktivan dizajn
  • Spoj funkcionalnosti i atraktivnosti

Bijelom QUATTRO galanterijom do savršeno uređene kupaonice!

Više o proizvodu saznajte u opisu ispod.

Držač wc papira QUATTRO mat bijeli - s poklopcem

 

U završnoj fazi uređenja svake kupaonice, kao nezaobilazni detalji na samome kraju, dolaze elementi kupaonske galanterije koji, osim što su nam prijeko potrebni iz praktičnih razloga, itekako utječu na cjelokupni dojam i atmosferu kupaonice. Zato nam je osobito važno da ti detalji prije svega budu funkcionalni, ali i da se estetski uklapaju s ostatkom kupaonice.

Unatoč stalnim novitetima u svijetu uređenja kupaonica, mnogi se odlučuju upravo za kupaonsku galanteriju u bijeloj boji iz razloga što se bijela estetski može kombinirati sa svim drugim bojama, ugodna je oku, osvježava i proširuje prostor i ostaje vječni klasik u uređivanju interijera.

QUATTRO kupaonsku galanteriju s naglaskom na oštrim kvadratnim linijama u mat bijeloj boji čine proizvodi od kvalitetnog materijala INOX AISI - 18/10. Proizvodi se odlikuju brojnim prednostima koje ih čine visoko funkcionalnim i idealnim za svakodnevnu upotrebu.

Svojim dizajnom i oblikom QUATTRO držač wc papira, mat bijeli - s poklopcem uklapa se u gotovo sve moderne kupaonice, a svojom kvalitetom zadovoljava sve suvremene standarde i potrebe javnih objekata, hotela, apartmana kao i potrebu da u svoju kupaonicu unesete svježinu i moderne linije.

Bijeli držač toaletnog papira QUATTRO s poklopcem pobrinut će se za funkcionalnost i atraktivnost vaše kupaonice. Pravi je odabir zbog svoje visoke kvalitete i funkcionalnosti, lakog održavanja i modernog dizajna po prihvatljivoj cijeni.

 

Nezaobilazni detalji uređenja koji daju upečatljiv dojam svakoj kupaonici.

 

 

Više informacija
SKU 44 03 66
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account