Košarica

BLACK line držač velikih rola wc papira - crni

Na skladištu
SKU
SLDN 01N
234,26 kn

 

TEHNIČKI PODACI:

 

  • Materijal: crna ABS plastika
  • max. Ø 260 mm
  • min. Ø jezgre toaletnog papira 55 ili 70 mm
  • Jednostavna zidna montaža
  • Visoka funkcionalnost i extra moderan dizajn
  • Pogodno za sve javne prostore

 

Crna kupaonska galanterija - novitet i apsolutni hit u svijetu uređenja kupaonica!

 

Više o proizvodu saznajte u opisu ispod.

 

BLACK line držač velikih rola wc papira, crni

 

U završnoj fazi uređenja svake kupaonice i/ili javnog toaletnog prostora, kao nezaobilazni detalji na samome kraju, dolaze elementi kupaonske galanterije koji, osim što su nam prijeko potrebni iz praktičnih razloga, itekako utječu na cjelokupni dojam. Zato nam je osobito važno da ti detalji prije svega budu funkcionalni, ali i da se estetski uklapaju s ostatkom prostora.

Pored crnih mješalica za vodu koje su već postale apsolutni hit, crna kupaonska galanterija također je pravi novitet u svijetu uređenja kupaonica i javnih toaletnih prostora. Donoseći novi svijet stila, moderna kupaonska galanterija u crnoj mat izvedbi, otvara mogućnost kompletnog uređenja u crnoj boji koja je uvijek "in".


SANELA crna galanterija koju čini bogat asortiman proizvoda od kvalitetne ABS plastike odlikuje se brojnim prednostima koje je čine visoko funkcionalnom i idealnom za svakodnevnu upotrebu. Svojim oblikom i modernim dizajnom prilagođena je tako da zauzima vrlo malo prostora uz maksimalnu funkcionalnost, a zbog svoje boje lako se uklapa u sve prostore i stilove uređenja ostavljajući upečatljiv dojam.

Svojim dizajnom i oblikom Sanela Black line držač velikih rola wc papira - crni, kao i ostali proizvodi iz crne galanterije SANELA, uklapa se u gotovo sve moderne toalete, a svojom kvalitetom zadovoljava sve suvremene standarde i potrebe javnih objekata unoseći eleganciju i moderne linije u svaki prostor.

Držač toaletnog papira SANELA black line - crni namijenjen je za velike role wc papira min. Ø 55 ili 70 mm. Ovakav model držača pobrinut će se za funkcionalnost i atraktivnost svakog prostora. Pravi je odabir zbog svoje visoke kvalitete i funkcionalnosti, lakog održavanja i extra modernog dizajna po prihvatljivoj cijeni.

 

 

 

Više informacija
SKU SLDN 01N
Write Your Own Review
You're reviewing:BLACK line držač velikih rola wc papira - crni