Košarica

BLACK line držač papirnatih ručnika listići - crni

Na skladištu
SKU
SLDN 03N
365,96 kn

 

TEHNIČKI PODACI:

 

  • Materijal: crna ABS plastika
  • Dimenzije: 260x140x300 mm
  • Max. veličina listića 230x250 mm (650 kom.)
  • Jednostavna zidna montaža
  • Visoka funkcionalnost i extra moderan dizajn
  • Pogodno za sve javne prostore

 

Crna kupaonska galanterija - novitet i apsolutni hit u svijetu uređenja kupaonica!

 

Više o proizvodu saznajte u opisu ispod.

 

BLACK line držač papirnatih ručnika u listićima, crni

 

U završnoj fazi uređenja svake kupaonice i/ili javnog toaletnog prostora, kao nezaobilazni detalji na samome kraju, dolaze elementi kupaonske galanterije koji, osim što su nam prijeko potrebni iz praktičnih razloga, itekako utječu na cjelokupni dojam. Zato nam je osobito važno da ti detalji prije svega budu funkcionalni, ali i da se estetski uklapaju s ostatkom prostora.

Pored crnih mješalica za vodu koje su već postale apsolutni hit, crna kupaonska galanterija također je pravi novitet u svijetu uređenja kupaonica i javnih toaletnih prostora. Donoseći novi svijet stila, moderna kupaonska galanterija u crnoj mat izvedbi, otvara mogućnost kompletnog uređenja u crnoj boji koja je uvijek "in".


SANELA crna galanterija koju čini bogat asortiman proizvoda od kvalitetne ABS plastike odlikuje se brojnim prednostima koje je čine visoko funkcionalnom i idealnom za svakodnevnu upotrebu. Svojim oblikom i modernim dizajnom prilagođena je tako da zauzima vrlo malo prostora uz maksimalnu funkcionalnost, a zbog svoje boje lako se uklapa u sve prostore i stilove uređenja ostavljajući upečatljiv dojam.

Svojim dizajnom i oblikom Sanela Black line držač papirnatih ručnika u listićima - crni, kao i ostali proizvodi iz crne galanterije SANELA, uklapa se u gotovo sve moderne toalete, a svojom kvalitetom zadovoljava sve suvremene standarde i potrebe javnih objekata unoseći eleganciju i moderne linije u svaki prostor.

Crni držač papirnatih ručnika - listići SANELA black line dimenzija 260 x 140 x 300 mm namijenjen je za veće zalihe papirnatih ručnika uz max. veličinu listića 230x250 mm (650 kom.). Ovakav model držača pobrinut će se za funkcionalnost i atraktivnost svakog prostora. Pravi je odabir zbog svoje visoke kvalitete i funkcionalnosti, lakog održavanja i extra modernog dizajna po prihvatljivoj cijeni.

 

 

Više informacija
SKU SLDN 03N
Write Your Own Review
You're reviewing:BLACK line držač papirnatih ručnika listići - crni