Košarica

BLACK line dozator tekućine za dezinfekciju s raspršivačem, 1l - crni

Na skladištu
SKU
SLDN 07N
304,20 kn

TEHNIČKI PODACI:

  • Materijal: crna ABS plastika
  • Dimenzije: 245x110x115 mm
  • Zapremina: 1l
  • Jednostavna zidna montaža
  • Visoka funkcionalnost i extra moderan dizajn
  • Pogodno za sve javne prostore

Crna kupaonska galanterija - novitet i apsolutni hit u svijetu uređenja kupaonica!

Više o proizvodu saznajte u opisu ispod.

BLACK line dozator tekućine za dezinfekciju s raspršivačem, 1l - crni

 

U završnoj fazi uređenja svake kupaonice i/ili javnog toaletnog prostora, kao nezaobilazni detalji na samome kraju, dolaze elementi kupaonske galanterije koji, osim što su nam prijeko potrebni iz praktičnih razloga, itekako utječu na cjelokupni dojam. Zato nam je osobito važno da ti detalji prije svega budu funkcionalni, ali i da se estetski uklapaju s ostatkom prostora.

Pored crnih mješalica za vodu koje su već postale apsolutni hit, crna kupaonska galanterija također je pravi novitet u svijetu uređenja kupaonica i javnih toaletnih prostora. Donoseći novi svijet stila, moderna kupaonska galanterija u crnoj mat izvedbi, otvara mogućnost kompletnog uređenja u crnoj boji koja je uvijek "in".


SANELA crna galanterija koju čini bogat asortiman proizvoda od kvalitetne ABS plastike odlikuje se brojnim prednostima koje je čine visoko funkcionalnom i idealnom za svakodnevnu upotrebu. Svojim oblikom i modernim dizajnom prilagođena je tako da zauzima vrlo malo prostora uz maksimalnu funkcionalnost, a zbog svoje boje lako se uklapa u sve prostore i stilove uređenja ostavljajući upečatljiv dojam.

Svojim dizajnom i oblikom Sanela Black line dozator tekućine za dezinfekciju s raspršivačem - crni, kao i ostali proizvodi iz crne galanterije SANELA, uklapa se u gotovo sve moderne toalete, a svojom kvalitetom zadovoljava sve suvremene standarde i potrebe javnih objekata unoseći eleganciju i moderne linije u svaki prostor.

Crni dozator tekućine za dezinfekciju s raspršivačem SANELA black line dimenzija 245 x 110 x 115 mm namijenjen je za veće zalihe tekućeg dezificijensa max zapremine 1l. Ovakav model dozatora pobrinut će se za funkcionalnost i atraktivnost svakog prostora. Pravi je odabir zbog svoje visoke kvalitete i funkcionalnosti, lakog održavanja i extra modernog dizajna po prihvatljivoj cijeni.

 

 

Više informacija
SKU SLDN 07N
Write Your Own Review
You're reviewing:BLACK line dozator tekućine za dezinfekciju s raspršivačem, 1l - crni