Košarica

RONDO BLACK wc set (wc školjka viseća crna + KANO wc daska crna + LAUFEN tipka crna + LAUFEN podžbukni vodokotlić)

SKU
T-RND BLACK SET
Posebna cijena 399,00 € Standardna cijena 429,00 €

Crna kupaonica - novitet i apsolutni hit u svijetu uređenja kupaonica.

 

TEHNIČKI PODACI:

  • POSEBNA PONUDA wc set u atraktivnoj crnoj boji, komplet - sadrži sve potrebne elemente
  • Provjerena kvaliteta i SUPER CIJENA
  • Moderan dizajn
  • Funkcionalno i atraktivno

SADRŽAJ SETA:

  • WC školjka viseća TURAVIT RONDO BLACK RIMLESS, mat crna (visokokvalitetna keramika, dužina: 51cm, širina: 35 cm, težina: 22kg, odvod u zid, bez bočnih otvora - rimless tehnologija, lako i temeljito čišćenje, učinkovitost i ušteda vode, brza montaža)

 

  • WC daska HARO KANO SOFT CLOSE, TAKE OFF crna (visokokvalitetna daska od duroplasta - UREA sa sporospuštajućim mehanizmom SOFT CLOSE, težina: 2,40 kg, moderan D oblik, jednostavna montaža, TAKE OFF - mogućnost brzog skidanja daske i lako održavanje, TOP FIX - montaža odozgo, inox ekscentrični vijci od nehrđajućeg čelika/ plastični cilindar)

 

  • Tipka za podžbukni vodokotlić LAUFEN DVOKOLIČINSKA AW1, mat crna (dvokoličinska tipka, 4,5/6l, ECO)

 

  • Podžbukni/ uzidni vodokotlić LAUFEN CW1 (suha montaža, 6/3l, dimenzije okvira: 112,5x54,7x15 cm, visina rupa za wc: 32-35 cm, wc koljeno 110/90, težina s okvirom: 14,5 kg, nosivost: 400 kg, garancija na okvir: 10 g, garancija na vodokotlić: 5 g)

 

Opremite svoju kupaonicu moderno i povoljno wc setom provjerene kvalitete u elegantnoj crnoj boji!

 


Više o proizvodu saznajte u opisu ispod.

 

 

 

Crni WC set RONDO BLACK

wc školjka viseća crna + KANO wc daska crna + LAUFEN tipka crna + LAUFEN podžbukni vodokotlić

 

S obzirom da je elegantna i glamurozna crna boja kao novitet apsolutno zavladala svijetom uređenja kupaonica, atraktivni RONDO BLACK wc set u crnoj izvedbi pravi je pogodak u funkcionalnom i stilskom uređenju kupaonice. Ova posebna ponuda u kompletu sadrži sve potrebne elemente za montažu tako da kupnja ovoga seta ne iziskuje nikakve dodatne troškove. Svi elementi su proizvodi provjerene kvalitete, odlikuju se brojnim prednostima koje ih čine idealnima za svakodnevno korištenje.

Iz sadržaja seta posebno izdvajamo WC školjku turskog proizvođača Turavit RONDO izrađenu od visokokvalitetne keramike. Crna viseća wc školjka RONDO - bez bočnih otvora opremljena je Rimless tehnologijom koja omogućuje lako i temeljito čišćenje zahvaljujući otvorenom rubu školjke. Još jedna prednost ovoga visećega modela također je ušteda vode kao i slobodan pod ispod školjke jer se odvod postavlja u zid.

Uz viseću wc školjku RONDO BLACK RIMLESS u setu dolazi i crna HARO KANO WC daska modernog D oblika sa sporospuštajućim mehanizmom softclose. Mehanizam djeluje kao sigurnosni sustav za laku primjenu i sporo spuštanje, bez lupanja, što osobito može biti korisno ukoliko imate malu djecu. Postavljanje i čišćenje wc daske također je vrlo jednostavno zahvaljujući mehanizmu Top fix/Take off koji pruža i mogućnost brzog skidanja daske. Daska je izrađena od duroplasta što je svrstava u posebno kvalitetne toaletne daske.

Podžbukni vodokotlić LAUFEN CW1 predviđen je za suhu montažu i idealno je funkcionalno rješenje za uštedu prostora. Za podžbukni vodokotlić u setu je predviđena LAUFEN dvokoličinska tipka AW1 također u crnoj mat izvedbi koja će svojim elegantnim izgledom istaknuti u svakom prostoru.

Crni RONDO BLACK wc set i savršena kombinacija proizvoda u ovoj jedinstvenoj ponudi pobrinut će se za funkcionalnost i atraktivnost svake kupaonice i/ili wc-a, zadovoljavajući pritom i najsuvremenije zahtjeve u opremanju modernih kupaonica i/ili wc-a bilo da je riječ o privatnim ili javnim prostorima.

 

Više informacija
SKU T-RND BLACK SET
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account