Košarica

Inox mješalica za sudoper - visoki J izljev, 2 cijevi ES 3508 AE SLOVARM

SKU
ES 3508 AE
Posebna cijena 223,88 kn Standardna cijena 248,75 kn

 

TEHNIČKI PODACI:

  • Jednoručna mješalica - visoki "J" izljev
  • Moderni dizajn

 

  • Tijelo od nehrđajućeg čelika - inox
  • Montiranje na jedan otvor
  • Funkcionalno i atraktivno
  • Osigurana dugotrajnost i postojanost kvalitete
  • POVOLJNA CIJENA

 

KVALITETA KOJA SE ISPLATI!

 

 

Mješalica za sudoper - visoki izljev SLOVARM INOX 2 cijevi

 

Slovački proizvođač sanitarne opreme SLOVARM poznat je po dugogodišnjoj tradiciji i jedinstvenoj tehnologiji proizvodnje.

SLOVARM INOX je nova linija mješalica prekrasnog modernog dizajna i visoke funkcionalnosti. Mješalica za sudoper - visoki izljev, 2 cijevi Slovarm INOX pravi je primjerak modernog dizajna i provjerene Slovarm kvalitete. Riječ je o modelu visoke stojeće jednoručne mješalice s pokretnim "J" izljevom namijenjene za klasičnu instalaciju s 2 cijevi. Mješalica se može kombinirati s raznim oblicima, veličinama i bojama sudopera koje također možete izabrati iz naše ponude.

Serija jednoručnih mješalica SLOVARM Inox ima tijelo izrađeno od visokokvalitetnog inoxa što mješalicama osigurava lijep izgled i nakon dugotrajnog korištenja.

Svojim dizajnom, visoka mješalica za sudoper - "J" izljev SLOVARM INOX uklapa se u gotovo sve moderne kuhinje, a svojom kvalitetom zadovoljava sve suvremene standarde i potrebe javnih objekata, hotela, apartmana kao i potrebu da u svoju kuhinju unesete svježinu i posebno birane moderne linije.

Bez obzira uređujete li kuhinju iznova ili samo želite unijeti promjene u postojeću, INOX mješalica za sudoper s visokim "J" izljevom SLOVARM pravi je odabir zbog svoje kvalitete, visoke funkcionalnosti i modernog dizajna.

Novu seriju mješalica SLOVARM INOX zasigurno će prepoznati ljubitelji pažljivo odabranog modernog dizajna te visoke funkcionalnosti i kvalitete proizvoda.

 

 

Više informacija
SKU ES 3508 AE
Garancija 5 godina
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account