Košarica

Inox mješalica za sudoper s izvlačnim tušem ES 3508 G SLOVARM

SKU
ES 3508 G
Posebna cijena 130,65 € Standardna cijena 145,16 €

 

TEHNIČKI PODACI:

  • Jednoručna mješalica
  • Moderni dizajn

 

  • Tijelo od nehrđajućeg čelika - inox
  • Montiranje na jedan otvor
  • Tuš na izvlačenje
  • Keramički mješač (kartuša): fi 35 mm
  • Priključak: fleksibilna crijeva 3/8"
  • Funkcionalno i atraktivno
  • Osigurana dugotrajnost i postojanost kvalitete

 

KVALITETA KOJA SE ISPLATI!

 

 

Mješalica za sudoper s izvlačnim tušem SLOVARM INOX

 

Slovački proizvođač sanitarne opreme SLOVARM poznat je po dugogodišnjoj tradiciji i jedinstvenoj tehnologiji proizvodnje.

SLOVARM INOX je nova linija mješalica prekrasnog modernog dizajna i visoke funkcionalnosti. Mješalica za sudoper s tušem na izvlačenje Slovarm INOX pravi je primjer modernog dizajna i provjerene Slovarm kvalitete. Riječ je o modelu visoke stojeće jednoručne mješalice s pokretnim izljevom namijenjene za klasičnu instalaciju s 2 cijevi. Tuš na izvlačenje kao i ručka mješalice koja je ergonomski oblikovana čine je visoko funkcionalnom i idealnom za svakodnevno korištenje u kuhinji. Mješalica se može kombinirati s raznim oblicima, veličinama i bojama sudopera koje također prema vlastitom ukusu možete izabrati iz naše bogate i cijenom pristupačne ponude.

Serija jednoručnih mješalica SLOVARM Inox ima tijelo izrađeno od visokokvalitetnog inoxa što mješalicama osigurava lijep izgled i nakon dugotrajnog korištenja. Mješalice sadrže kvalitetni keramički mješač (kartušu) duljine 35mm što osigurava dugi vijek mješalice.

Svojim dizajnom mješalica za sudoper s tušem na izvlačenje SLOVARM INOX uklapa se u gotovo sve moderne kuhinje, a svojom kvalitetom zadovoljava sve suvremene standarde i potrebe javnih objekata, hotela, apartmana kao i potrebu da u svoju kuhinju unesete svježinu i posebno birane moderne linije.

Bez obzira uređujete li kuhinju iznova ili samo želite unijeti promjene u postojeću, mješalica za sudoper s izvlačnim tušem SLOVARM Inox pravi je odabir zbog svoje kvalitete, visoke funkcionalnosti i modernog dizajna.

Novu seriju mješalica SLOVARM INOX zasigurno će prepoznati ljubitelji pažljivo odabranog modernog dizajna te visoke funkcionalnosti i kvalitete proizvoda.

 

 

Više informacija
SKU ES 3508 G
Garancija 5 godina
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account