Košarica

BLACK mješalica za sudoper - visoki izljev, 2 cijevi CRNA EH_B 3508 A SLOVARM

SKU
EH_B 3508 A
Posebna cijena 69,87 € Standardna cijena 77,64 €TEHNIČKI PODACI:

  • Jednoručna mješalica - visoki "J" izljev
  • Pokretni izljev
  • Moderni dizajn
  • Osigurana dugotrajnost i postojanost kvalitete
  • Mat crna završna dorada
  • Montiranje na jedan otvor

 

  • Funkcionalno i atraktivno
  • NOVO NA TRŽIŠTU
  • POVOLJNA CIJENA

 

Uredite svoj dom moderno i sa stilom po povoljnim cijenama.

 

Više o proizvodu saznajte u opisu ispod.

 

Crna mješalica za sudoper - visoki izljev Slovarm BLACK 2 cijevi

 

Slovački proizvođač sanitarne opreme SLOVARM poznat je po dugogodišnjoj tradiciji i jedinstvenoj tehnologiji proizvodnje. Slovarm proizvodi odlikuju se vrhunskom kvalitetom i svevremenskim dizajnom.

Slovarm BLACK nova je linija mješalica prekrasnog modernog dizajna u crnoj mat izvedbi koja posebno prati potrebe modernog tržišta budući da su crne mješalice potpuno ovladale svijetom uređenja interijera. Kao potpuni novitet na tržištu zasigurno će biti posebno prepoznata među kupcima i zbog vrlo pristupačne cijene.

Crna mješalica za sudoper - visoki izljev, 2 cijevi Slovarm BLACK pravi je primjerak modernog dizajna i provjerene Slovarm kvalitete. Riječ je o modernoj izvedbi stojeće jednoručne mješalice s visokim pokretnim "J" izljevom. Zahvaljujući atraktivnoj mat crnoj boji i pročišćenim linijama, mješalica se lako uklopa u sve kuhinjske prostore. Može se kombinirati s raznim oblicima, veličinama i bojama sudopera koje također možete izabrati iz naše ponude.

Siguran i dugovječan rad Slovarm BLACK mješalice za sudoper s visokim izljevom za klasičnu instalaciju s 2 cijevi osigurava kvalitetni mješač. Mješalica zadovoljava sve suvremene standarde i savršena je za svakodnevnu upotrebu.

Bez obzira uređujete li kuhinju iznova ili samo želite unijeti promjene u postojeću crna mješalica za sudoper visoka s 2 cijevi Slovarm BLACK pravi je odabir zbog svoje kvalitete, funkcionalnosti i jednostavnog održavanja. Uz postojanost kvalitete, pobrinut će se za funkcionalnost i atraktivnost vaše kuhinje kao i za UŠTEDU VAŠEG NOVCA.

Novu seriju mješalica Slovarm BLACK zasigurno će prepoznati ljubitelji pažljivo odabranog modernog dizajna te visoke funkcionalnosti i kvalitete proizvoda.

 

 

Više informacija
SKU EH_B 3508 A
Garancija 5 godina
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account