Košarica

S2 BLACK&GOLD mješalica za umivaonik VISOKA XL crna zlatna 230501BG

SKU
230501BG
Posebna cijena 158,79 € Standardna cijena 186,81 €

 

TEHNIČKI PODACI:

 • Jednoručna mješalica - okrugla ručica
 • XL round
 • Minimalistički dizajn
 • Tijelo od mesinga
 • Završna obrada - PVD Dark black + zlatni detalji
 • Montiranje na jedan otvor
 • Klasa protoka Z - 7 l/min
 • NEOPERL SLIMAIR SLC SSR PPM24SA
 • Keramički mješač CITEC 25 mm PKM25SA
 • Set za pričvršćivanje s jednim vijkom
 • NEOPERL SPX priključna crijeva FB50PX

 

Najnovija izvedba mješalice u neodoljivoj zlatno crnoj kombinaciji najnoviji je trend u svijetu uređenja kupaonica. Extra moderan dizajn, kvaliteta i funkcionalnost - sve u jednoj mješalici po vrhunskoj cijeni.

Crne slavine kao elementi uređenja kupaonice izgledaju extra moderno ostavljajući upečatljiv kontrast uobičajenim svijetlim tonovima, a zlatni detalji u toj kombinaciji tvore ljupke naglaske koji neće proći nezamijećeno.

 

RADNI UVJETI:

 • Maksimalni radni pritisak: 5 bar
 • Preporučeni radni pritisak: 3 bar
 • Minimalni radni pritisak: 1 bar
 • Maksimalna dozvoljena temperatura: 70°C
 • Preporučena temperatura vode: 50°C

 

Mješalica za umivaonik XL visoka Rosan S2 BLACK&GOLD crno zlatna

 

Najnovija serija mješalica Rosan S2 BLACK&GOLD koja još uvijek ni nije u potpunosti dostupna posebno je dizajnirana za potrebe modernog tržišta. Dizajnirana je po uzoru na ROSAN S2 BLACK u modernom minimalističkom stilu iznimne kvalitete dostupne po povoljnim cijenama s crnom mat završnom doradom, ali ovaj put s dodatkom zlatnih detalja u neodoljivoj crno zlatnoj kombinaciji. S obzirom da je crna boja osvojila tržište u svijetu uređivanja kupaonica, a zlatni detalji su ponovno in, kada govorimo o crno zlatnoj kombinaciji možemo reći da je to zaista dobitna kombinacija za vašu kupaonicu.

S2 BLACK&GOLD extra moderne mješalice u crnoj mat izvedbi sa zlatnim naglascima donose novi svijet stila u uređenju kupaonice. Crne slavine kao elementi uređenja izgledaju extra moderno stvarajući upečatljiv kontrast uobičajenim svijetlim bojama u kupaonici, a zlatni detalji u toj kombinaciji stvaraju ljupke naglaske koji ne mogu proći nezamijećeno.

U slučaju da se odlučite za potpuno uređenje kupaonice u crnoj boji, ta elegantna i glamurozna boja savršeno će se uklopiti s ovom serijom mješalica, a ostali zlatni komadi poput ogledala sa zlatnim okvirom, umivaonika sa zlatnim detaljima ili kupaonske galanterije u zlatnoj boji pomoći će u stvaranju luksuznog i bogatog stila vašeg interijera. Ljubiteljima crne boje nudimo bogat i raznolik asortiman za potpuno uređenje kupaonice u crnoj boji. Pored mješalica, također izdvajamo i druge proizvode poput crne kupaonske galanterije, kao i sanitarnu keramiku u crnoj boji, koju možete prema vlastitom ukusu i mogućnostima kombinirati za svoju kupaonicu. S crnom bojom jednostavno ne možete pogriješiti jer se lako uklapa u sve prostore i stilove uređenja i nikad ne izlazi iz mode.

Cijelu seriju također karakterizira kvalitetno tijelo izrađeno od mesinga uz koje su svi završni elementi iznimno dugotrajni, a perlatori NEOPERL vrlo štedljivi, čime se postiže smanjenje potrošnje vode do 70%.

 

Mješalica za umivaonik Rosan S2 BLACK&GOLD, ovalna XL - ROUND crno-zlatna je novi model visoke i izgledom zaobljene mješalice čistih linija. Novi XL model mješalice ukupne visine 327 mm idealan je za veće prostore i namijenjen za tzv. zdjelaste, samostojeće umivaonike većih dimenzija.

Svojim extra modernim dizajnom, vrhunskom kvalitetom i funkcionalnošću, visoka XL mješalica za umivaonik S2 BLACK&GOLD u crno zlatnoj kombinaciji, zadovoljava i najsuvremenije standarde u opremanju modernih kupaonica kako u privatnim, tako i u javnim prostorima.

Crno-zlatna kombinacija visoke XL round mješalice za umivaonik S2 BLACK&GOLD dobitna je kombinacija za vašu kupaonicu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

 

Više informacija
SKU 230501BG
Garancija 5 godina
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account