Košarica

S2 BLACK podžbukna mješalica za tuš kadu s izljevom, zidnim i ručnim tušem CRNA termostatska 2T31701B

SKU
2T31701B
Posebna cijena 395,28 € Standardna cijena 465,03 €

 

 • Termostatska mješalica - sami regulirajte temperaturu vode
 • Dodatna ušteda vode i energije u odnosu na klasične mješalice
 • Funkcionalno i atraktivno

 

TEHNIČKI PODACI:

 • Minimalistički dizajn
 • Tijelo od mesinga
 • Završna obrada - PVD Dark black
 • Podžbukna mješalica
 • Tuš ruža 200x300 mm - PTRUSP16D
 • Termostatski uložak PKMTS2
 • DARKFLEX tuš crijevo 150cm - PGC150DF
 • Tuš ručica 3 Funkcije - PTR3C13D

 

RADNI UVJETI:

 • Maksimalni radni pritisak: 5 bar
 • Preporučeni radni pritisak: 3 bar
 • Minimalni radni pritisak: 1 bar
 • Maksimalna dozvoljena temperatura: 70°C
 • Preporučena temperatura vode: 50°C

 

Namjestite temperaturu vode u trenu i uživajte!

 

Više o proizvodu saznajte u opisu ispod.

 

 

Podžbukna mješalica za tuš kadu S2 BLACK Thermo s izljevom, zidnim i ručnim tušem CRNA termostatska

 

Termostatska podžbukna mješalica za tuš kadu s izljevom, zidnim i ručnim tušem novost je u seriji Rosan S2 BLACK. Ta atraktivna serija mješalica u crnoj mat boji, posebno dizajnirana za moderno tržište, neprekidno prati potrebe suvremenog čovjeka budući da su crne mješalice odavno zavladale svijetom uređenja kupaonica.

Serija je u potpunosti dizajnirana po uzoru na ROSAN S2 u modernom minimalističkom stilu iznimne kvalitete dostupne po pristupačnim cijenama, razlika je samo u crnoj mat završnoj doradi koja daje upečatljiv dojam svakoj kupaonici. Cijelu seriju mješalica S2 BLACK također karakterizira kvalitetno tijelo izrađeno od mesinga uz koje su svi završni elementi iznimno dugotrajni, a perlatori NEOPERL vrlo štedljivi, čime se postiže smanjenje potrošnje vode do 70%.

Crna termostatska podžbukna mješalica za tuš kadu Rosan S2 BLACK s izljevom, zidnim i ručnim tušem novi je model na tržištu. Zbog mogućnosti termoregulacije mlaza vode pruža izuzetnu jednostavnost, praktičnost i užitak u upotrebi, ali i dodatnu uštedu vode i energije. Riječ je o modernoj izvedbi podžbukne mješalice za tuš čistih linija s fiksnim izljevom preko ruže zidnog tuša. Mješalica također sadrži izljev i ručni tuš za čije je korištenje predviđen keramički prebacivač pa je samim time savršena za svakodnevnu upotrebu, a izgledom se uklapa u sve prostore.

Ovaj profinjeni model mješalice koristi za tuš kade raznih oblika i veličina, a u nešto atraktivnijoj izvedbi može se kombinirati i s tuš kanalicama bez tuš kade, ovisno o vašem izboru i potrebama te o mogućnostima samoga prostora. Sve vrste tuš kada, tuš kabina, zavjesa i tuš kanalica također možete izabrati iz naše bogate ponude i tako složiti kombinaciju koja vam estetski i cijenom najbolje odgovara.

Svojim dizajnom, crna podžbukna mješalica za tuš kadu s izljevom, zidnim i ručnim tušem S2 BLACK s mogućnošću termoregulacije uklapa se u sve moderne kupaonice, a svojom kvalitetom zadovoljava i najsuvremenije standarde i potrebe javnih objekata i privatnih prostora.

Bez obzira uređujete li kupaonicu iznova ili samo želite unijeti promjene u postojeću S2 BLACK termostatska podžbukna mješalica za tuš kadu s izljevom, zidnim i ručnim tušem u crnoj mat boji pobrinut će se za funkcionalnost i atraktivnost vaše kupaonice. Pravi je odabir zbog svoje kvalitete, funkcionalnosti, jednostavnog održavanja i modernog dizajna. Ovaj podžbukni model vrlo je praktičan, a zbog svoje ugradnje u zid i pravokutne tuš ruže dimenzija 200x300 mm lišen je suvišnih detalja te predstavlja idealno funkcionalno rješenje za sve prostore koji trebaju više mjesta i jednostavno održavanje.

 

Želite li svoju kupaonicu opremiti proizvodima upečatljivog izgleda, vrhunskog dizajna i kvalitete, a pritom vrlo praktičnima i ugodnima za upotrebu zasigurno ćete prepoznati ovaj model termostatske podžbukne mješalice S2 BLACK s izljevom, zidnim i ručnim tušem kojim će vaša kupaonica zasjati u punom sjaju.

Za savršeni užitak tuširanja!

 

Više informacija
SKU 2T31701B
Garancija 2 godine
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account