Košarica

S2 CHROME kukica KROM 2905

SKU
2905
Posebna cijena 14,10 € Standardna cijena 16,59 €

Kromirana kupaonska galanterija - neprolazni klasik u svijetu uređenja kupaonica.

TEHNIČKI PODACI:

  • Čvrsta konstrukcija
  • Materijal izrade: mesing
  • Završna obrada: krom
  • Jednostavna montaža
  • Pričvršćivanje na zid
  • Inox set za montažu
  • Moderan, atraktivan dizajn
  • Spoj funkcionalnosti i atraktivnosti
  • Estetski usklađeno s dizajnom mješalica za vodu Rosan S2: serije S2 CHROME, S2 BLACK

Kromiranom S2 CHROME galanterijom do atraktivne i stilski usklađene kupaonice uz osiguranu kvalitetu, funkcionalnost i pristupačnu cijenu!


Više o proizvodu saznajte u opisu ispod.

Držač ručnika 60 cm S2 CHROME krom

 

U završnoj fazi uređenja svake kupaonice, kao nezaobilazni detalji na samome kraju, dolaze elementi kupaonske galanterije koji, osim što su nam prijeko potrebni iz praktičnih razloga, itekako utječu na cjelokupni dojam i atmosferu kupaonice. Zato nam je osobito važno da ti detalji prije svega budu funkcionalni, ali i da se estetski uklapaju s ostatkom kupaonice.

 

Kromirana kupaonska galanterija kao neprolazni klasik godinama je bila prvi izbor u svijetu uređenja kupaonica. Unatoč stalnim novitetima, ljubitelji neprolaznih estetskih vrijednosti i dalje se odlučuju za ovu kromiranu izvedbu kupaonskih držača koja se svojim modernim linijama i elegantnim sjajem uklapa u sve kupaonske prostore i stilove uređenja.

Upravo zbog toga su atraktivni S2 CHROME kupaonski držači u kromiranoj izvedbi, pravi pogodak u stilskom uređenju kupaonice. Kako bi omogućili estetsku usklađenost mješalica za vodu i kupaonske galanterije, u potpunosti su dizajnirani po uzoru na Rosan S2 CHROME mješalice. Savršeno će se uklopiti i sa serijom mješalica S2 BLACK u elegantnoj kombinaciji s crnom bojom.

Sve navedene serije mješalica kao i druge proizvode poput sanitarne keramike, kupaonskih radijatora te ostalih elemenata kupaonske galanterije također možete pronaći u našoj bogatoj i cijenama pristupačnoj ponudi i tako složiti kombinaciju koja vam estetski i cijenom najbolje odgovara.

S2 CHROME kupaonska galanterija u kromiranoj izvedbi izrađena je od mesinga. Brojne prednosti tog materijala čine je visoko funkcionalnom i idealnom za svakodnevnu upotrebu. Svojim oblikom i dizajnom, S2 CHROME kupaonski držači, prilagođeni su tako da zauzimaju vrlo malo prostora što je osobito važno, a kromirana izvedba čini ih svevremenskim izborom.

Kromirana kukica za ručnike S2 CHROME svojom kvalitetom zadovoljava i najsuvremenije standarde u opremanju i uređivanju modernih kupaonica kako u javnim, tako i u privatnim prostorima. Pobrinut će se za funkcionalnost i atraktivnost vaše kupaonice. Pravi je odabir zbog svoje visoke kvalitete i funkcionalnosti, lakog održavanja i modernog dizajna po prihvatljivoj cijeni.

S2 CHROME kukica za ručnike u kromiranoj izvedbi kao i ostali proizvodi iz ponude kromirane S2 CHROME galanterije, zasigurno će biti prepoznati kao nezaobilazni detalji u uređenju koji daju upečatljiv dojam svakoj kupaonici.

 

Kromiranom S2 CHROME galanterijom do atraktivne i stilski usklađene kupaonice!



Više informacija
SKU 2905
Garancija 5 godina
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account