Košarica

ROSAN BRONTEE držač ručnika 60 cm NB901

SKU
NB901
Posebna cijena 65,99 € Standardna cijena 77,64 €

 

TEHNIČKI PODACI:

  • Čvrsta konstrukcija
  • Dugotrajnost
  • Materijal izrade: mesing + specijalna Brontee završna obrada
  • Pričvršćivanje na zid
  • Inox set za montažu

 

  • Uvijek atraktivan - dizajn davno prošlih vremena
  • Idealno usklađeno s dizajnom mješalica Rosan BRONTEE

 

  • Osigurana vrhunska kvaliteta, funkcionalnost i pristupačna cijena

 

Uredite svoju kupaonicu skladno odabranim detaljima uz BRONTEE kupaonske držače.

 

Više o proizvodu saznajte u opisu ispod.

 

Držač ručnika Rosan BRONTEE - 60 cm

 

U završnoj fazi uređenja svake kupaonice, kao nezaobilazni detalji na samome kraju, dolaze elementi kupaonske galanterije koji, osim što su nam prijeko potrebni iz praktičnih razloga, itekako utječu na cjelokupni dojam i atmosferu kupaonice. Zato nam je osobito važno da ti detalji prije svega budu funkcionalni, ali i da se estetski uklapaju s ostatkom kupaonice.

Upravo iz tog razloga, proizvođač Rosan je dizajnirao serije kupaonske galanterije koje se idealno uklapaju s dizajnom mješalica. Tako je BRONTEE kupaonska galanterija u potpunosti dizajnirana po uzoru na Rosan BRONTEE mješalice.

 

Seriju kupaonske galanterije BRONTEE kao i seriju dvoručnih mješalica BRONTEE posebno izdvajamo po vrhunskoj kvaliteti i pristupačnoj cijeni. BRONTEE kupaonski držači poznati su po dizajnu davno prošlih vremena u kombinaciji s najsuvremenijim tehničkim rješenjima. Također ih odlikuje čvrsta konstrukcija, funkcionalnost i dugotrajnost. Proizvodi su izrađeni od mesinga sa specijalnom Brontee završnom obradom koja BRONTEE kupaonske držače čini svevremenskim izborom.

 

Brontee držač ručnika - ravni duljine 60 cm svojom kvalitetom zadovoljava sve suvremene standarde u opremanju i uređivanju modernih kupaonica kako u javnim, tako i u privatnim prostorima.

Pobrinut će se za funkcionalnost i uvijek atraktivan izgled vaše kupaonice.

 

BRONTEE ravni držač ručnika duljine 60 cm sa specijalnom Brontee završnom doradom u vašu kupaonicu donosi dašak davno zaboravljenih vremena.

 

 

Više informacija
SKU NB901
Garancija 5 godina
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account