Košarica

QUATTRO kukica - dvostruka, mat bijela 42 02 66

SKU
42 02 66
Posebna cijena 18,84 € Standardna cijena 22,70 €

 

TEHNIČKI PODACI:

  • Proizvođač: Kapitan
  • Materijal: INOX AISI - 18/10
  • Boja: mat bijela
  • Jednostavna montaža
  • Zidna montaža: vijci ili samoljepljiva traka
  • Moderan, atraktivan dizajn
  • Spoj funkcionalnosti i atraktivnosti

 

Bijelom QUATTRO galanterijom do savršeno uređene kupaonice!

 

Više o proizvodu saznajte u opisu ispod.

 

Dvostruka kukica QUATTRO mat bijela

 

U završnoj fazi uređenja svake kupaonice, kao nezaobilazni detalji na samome kraju, dolaze elementi kupaonske galanterije koji, osim što su nam prijeko potrebni iz praktičnih razloga, itekako utječu na cjelokupni dojam i atmosferu kupaonice. Zato nam je osobito važno da ti detalji prije svega budu funkcionalni, ali i da se estetski uklapaju s ostatkom kupaonice.

Unatoč stalnim novitetima u svijetu uređenja kupaonica, mnogi se odlučuju upravo za kupaonsku galanteriju u bijeloj boji iz razloga što se bijela estetski može kombinirati sa svim drugim bojama, ugodna je oku, osvježava i proširuje prostor i ostaje vječni klasik u uređivanju interijera.

QUATTRO kupaonsku galanteriju s naglaskom na oštrim kvadratnim linijama u mat bijeloj boji čine proizvodi od kvalitetnog materijala INOX AISI - 18/10. Proizvodi se odlikuju brojnim prednostima koje ih čine visoko funkcionalnim i idealnim za svakodnevnu upotrebu.

QUATTRO kukica dvostruka mat bijela, kao i ostali proizvodi iz bijele galanterije QUATTRO, uklapa se u gotovo sve moderne kupaonice, a svojom kvalitetom zadovoljava sve suvremene standarde i potrebe javnih objekata, hotela, apartmana kao i potrebu da u svoju kupaonicu unesete svježinu i moderne linije.

Dvostruka kukica za ručnike QUATTRO mat bijela pobrinut će se za funkcionalnost i atraktivnost vaše kupaonice. Pravi je odabir zbog svoje visoke kvalitete i funkcionalnosti, lakog održavanja i modernog dizajna po prihvatljivoj cijeni.

 

Nezaobilazni detalji uređenja koji daju upečatljiv dojam svakoj kupaonici.

 

 

Više informacija
SKU 42 02 66
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account