Košarica

QUATTRO kukica - dvostruka, krom 42 02

SKU
42 02
Posebna cijena 17,36 € Standardna cijena 20,91 €

 

TEHNIČKI PODACI:

  • Proizvođač: Kapitan
  • Materijal: INOX AISI - 18/10
  • Boja: krom
  • Jednostavna montaža
  • Zidna montaža: vijci ili samoljepljiva traka
  • Moderan, atraktivan dizajn
  • Spoj funkcionalnosti i atraktivnosti

 

Kromiranom QUATTRO galanterijom do savršeno uređene kupaonice!

 

Više o proizvodu saznajte u opisu ispod.

 

Dvostruka kukica QUATTRO krom

 

U završnoj fazi uređenja svake kupaonice, kao nezaobilazni detalji na samome kraju, dolaze elementi kupaonske galanterije koji, osim što su nam prijeko potrebni iz praktičnih razloga, itekako utječu na cjelokupni dojam i atmosferu kupaonice. Zato nam je osobito važno da ti detalji prije svega budu funkcionalni, ali i da se estetski uklapaju s ostatkom kupaonice. 

Kromirana kupaonska galanterija, kao neprolazni klasik, godinama je bila prvi izbor u svijetu uređenja kupaonica. Unatoč stalnim novitetima, ljubitelji neprolaznih estetskih vrijednosti i dalje se odlučuju za ovu kromiranu izvedbu kupaonskih držača s elegantnim sjajem i naglaskom na oštrim kvadratnim linijama.

QUATTRO kupaonsku galanteriju u kromiranoj izvedbi čine proizvodi od kvalitetnog materijala INOX AISI - 18/10. Proizvodi se odlikuju brojnim prednostima koje ih čine visoko funkcionalnim i idealnim za svakodnevnu upotrebu.

QUATTRO kukica dvostruka krom, kao i ostali proizvodi iz kromirane galanterije QUATTRO, uklapa se u gotovo sve moderne kupaonice, a svojom kvalitetom zadovoljava sve suvremene standarde i potrebe javnih objekata, hotela, apartmana kao i potrebu da u svoju kupaonicu unesete eleganciju i moderne linije.

Dvostruka kukica za ručnike QUATTRO krom pobrinut će se za funkcionalnost i atraktivnost vaše kupaonice. Pravi je odabir zbog svoje visoke kvalitete i funkcionalnosti, lakog održavanja i modernog dizajna po prihvatljivoj cijeni.

 

Nezaobilazni detalji uređenja koji daju upečatljiv dojam svakoj kupaonici.

 

 

 

 

Više informacija
SKU 42 02
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account