Košarica

EXTRA držač wc četke, mat bijeli - viseći 17 77 66

SKU
17 77 66
Posebna cijena 40,22 € Standardna cijena 44,69 €

 

TEHNIČKI PODACI:

 

  • Viseći model
  • S poklopcem na kućištu
  • Jednostavna zidna montaža
  • Materijal: INOX AISI - 18/10
  • Boja: mat bijela

EXTRA detaljima do savršeno uređene kupaonice!

 

Više o proizvodu saznajte u opisu ispod.

 

EXTRA držač wc četke, mat bijeli - viseći

 

U završnoj fazi uređenja svake kupaonice, kao nezaobilazni detalji na samome kraju, dolaze elementi kupaonske galanterije koji, osim što su  nam prijeko potrebni iz praktičnih razloga, itekako utječu na cjelokupni dojam i atmosferu kupaonice. Zato nam je osobito važno da ti detalji prije svega budu funkcionalni, ali i da se estetski uklapaju s ostatkom kupaonice.

Unatoč stalnim novitetima, mnogi se odlučuju upravo za kupaonsku galanteriju u bijeloj boji iz razloga što se bijela estetski može kombinirati sa svim drugim bojama, ugodna je oku, osvježava i proširuje prostor i ostaje vječni klasik u uređivanju interijera.

EXTRA držač wc četke, mat bijeli - viseći ističe se modernim dizajnom i elegantnim linijama uz zajamčenu funkcionalnost i kvalitetu. Izrađen od kvalitetnog materijala INOX AISI - 18/10 u bijeloj mat boji, odlikuje se brojnim prednostima koje ga čine visoko funkcionalnim i idealnim za svakodnevnu upotrebu.

Svojim oblikom, bojom i dizajnom EXTRA viseći držač wc četke, mat bijeli, uklapa se u gotovo sve moderne kupaonice, a svojom kvalitetom zadovoljava sve suvremene standarde i potrebe javnih objekata, hotela, apartmana kao i potrebu da u svoju kupaonicu unesete svježinu i moderne linije. 

Držač wc četke viseći EXTRA u bijeloj mat boji pobrinut će se za funkcionalnost i atraktivnost vaše kupaonice. Pravi je odabir zbog svoje visoke kvalitete i funkcionalnosti, lakog održavanja i modernog dizajna.

EXTRA bijeli držač wc četke viseći, kao i ostale proizvode iz ponude bijele galanterije, zasigurno će prepoznati ljubitelji funkcionalnosti i modernog dizajna.

 

Upotpunite i osvježite izgled svoje kupaonice extra detaljima u bijeloj boji!

 

 

 

 

 

Više informacija
SKU 17 77 66
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account