Košarica

EXTRA držač wc četke, krom - stojeći 17 76

SKU
17 76
Posebna cijena 39,49 € Standardna cijena 47,58 €

 

Upotpunite izgled svoje kupaonice i unesite dašak luksuza extra detaljima!

 

TEHNIČKI PODACI:

 

  • Stojeći model
  • S poklopcem na kućištu
  • Materijal: INOX AISI - 18/10
  • Boja: krom

 

 

EXTRA držač wc četke, krom - stojeći

 

U završnoj fazi uređenja svake kupaonice, kao nezaobilazni detalji na samome kraju, dolaze elementi kupaonske galanterije koji, osim što su nam prijeko potrebni iz praktičnih razloga, itekako utječu na cjelokupni dojam i atmosferu kupaonice. Zato nam je osobito važno da ti detalji prije svega budu funkcionalni, ali i da se estetski uklapaju s ostatkom kupaonice.

Kromirana kupaonska galanterija kao neprolazni klasik godinama je bila prvi izbor u svijetu uređenja kupaonica. Unatoč stalnim novitetima, ljubitelji neprolaznih estetskih vrijednosti i dalje se odlučuju za ovu kromiranu izvedbu kupaonskih držača koja se svojim modernim linijama i elegantnim sjajem uklapa u sve kupaonske prostore i stilove uređenja ostavljajući upečatljiv dojam.

 

EXTRA držač wc četke, krom - stojeći ističe se modernim dizajnom i elegantnim linijama uz zajamčenu funkcionalnost i kvalitetu. Odlikuje se brojnim prednostima koje ga čine visoko funkcionalnim i idealnim za svakodnevnu upotrebu. Svojim oblikom i dizajnom prilagođen je tako da zauzima vrlo malo prostora što je osobito važno, a bojom se lako uklapa u sve prostore i stilove uređenja ostavljajući upečatljiv dojam.

Držač wc četke stojeći EXTRA izrađen je od visokokvalitetnog INOXA AISI - 18/10. Pobrinut će se za funkcionalnost i atraktivnost vaše kupaonice. Pravi je odabir zbog svoje visoke kvalitete i funkcionalnosti, lakog održavanja i modernog dizajna.

EXTRA inox držač wc četke stojeći, kao i ostale proizvode iz ponude luksuznih krom kupaonskih držača, zasigurno će prepoznati ljubitelji funkcionalnosti i modernog dizajna.

 

Više informacija
SKU 17 76
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account