Košarica

STOLZ držač sapuna - tanjurić, krom

Na skladištu
SKU
1907
123,50 kn

Kromirana kupaonska galanterija - neprolazni klasik u svijetu uređenja kupaonica.

 

TEHNIČKI PODACI:

 • Čvrsta konstrukcija
 • Dugotrajnost
 • Materijal izrade: cink
 • Završna obrada: krom
 • Posuda/tanjurić od pjeskarenog stakla
 • Jednostavna montaža
 • Pričvršćivanje na zid
 • Inox set za montažu

 

 • Specifičan, moderan dizajn
 • Spoj funkcionalnosti i atraktivnosti
 • Idealno usklađeno s dizajnom mješalica Stolz, Stolz BLACK, Stolz WHITE, Stolz THERMO

 

 • Osigurana vrhunska kvaliteta, funkcionalnost i pristupačna cijena

 

STOLZ galanterijom u kromiranoj izvedbi do atraktivne i stilski usklađene kupaonice!

 

Više o proizvodu saznajte u opisu ispod.

 

 

 

Držač sapuna - tanjurić STOLZ krom

 

U završnoj fazi uređenja svake kupaonice, kao nezaobilazni detalji na samome kraju, dolaze elementi kupaonske galanterije koji, osim što su nam prijeko potrebni iz praktičnih razloga, itekako utječu na cjelokupni dojam i atmosferu kupaonice. Zato nam je osobito važno da ti detalji prije svega budu funkcionalni, ali i da se estetski uklapaju s ostatkom kupaonice.

Upravo iz tog razloga, proizvođač Rosan je dizajnirao serije kupaonske galanterije koje se idealno uklapaju s dizajnom mješalica. Tako je STOLZ kupaonska galanterija u potpunosti dizajnirana po uzoru na Rosan STOLZ mješalice. Idealno se uklapa sa serijama Stolz, Stolz BLACK, Stolz WHITE i Stolz THERMO.

S obzirom da STOLZ slovi kao brend za proizvode najviše kvalitete i STOLZ kupaonska galanterija u kromiranoj izvedbi odlikuje se vrhunskom kvalitetom, funkcionalnošću i dugotrajnošću zbog čega je idealna za svakodnevnu upotrebu. Svi elementi izrađeni su od cinka s kromiranom završnom doradom, a specifičan dizajn STOLZ kupaonskih držača i kromirana izvedba čini ih svevremenskim izborom.

Kromirana kupaonska galanterija kao neprolazni klasik godinama je bila prvi izbor u svijetu uređenja kupaonica. Unatoč stalnim novitetima, ljubitelji neprolaznih estetskih vrijednosti i dalje se odlučuju za ovu izvedbu kupaonskih držača koja se svojim modernim linijama i elegantnim sjajem uklapa u sve kupaonske prostore i stilove uređenja. Upravo zbog toga su atraktivni STOLZ kupaonski držači u kromiranoj izvedbi, pravi pogodak u stilskom uređenju kupaonice.

Držač sapuna STOLZ kromirani s posudom od pjeskarenog stakla svojom kvalitetom zadovoljava i najsuvremenije standarde u opremanju i uređivanju modernih kupaonica kako u javnim, tako i u privatnim prostorima. Pobrinut će se za funkcionalnost i atraktivnost vaše kupaonice. Pravi je odabir zbog svoje visoke kvalitete, funkcionalnosti, dugotrajnosti, lakog održavanja i modernog dizajna po prihvatljivoj cijeni.

STOLZ držač sapuna - tanjurić kao i ostali proizvodi iz ponude kromirane STOLZ galanterije, zasigurno će biti prepoznati kao nezaobilazni detalji u uređenju koji će upotpuniti svaku kupaonicu.

 

Kromiranom STOLZ galanterijom do atraktivne i stilski usklađene kupaonice!

 

Više informacija
Garancija 5 godina
SKU 1907
Write Your Own Review
You're reviewing:STOLZ držač sapuna - tanjurić, krom