Košarica

S2 BLACK mješalica za bide PODŽBUKNA s ručnim tušem CRNA

Na skladištu
SKU
239501B
1.195,81 kn

TEHNIČKI PODACI:

 • Jednoručna mješalica
 • Minimalistički dizajn
 • Tijelo od mesinga
 • Završna obrada - PVD Dark black
 • Podžbukna mješalica
 • Dolazi sa svim potrebnim podžbuknim i nadžbuknim elementima
 • Keramički mješač KEROX 35 mm PKM35A
 • DARKFLEX tuš crijevo 150 cm PGC150DF
 • Tuš ručica 2+2 funkcije PTRISPD

 

Bidei ponovno postaju nezaobilazni standard u uređenju svake kupaonice, a ovaj crni podžbukni model mješalice kao moderna i praktična izvedba uz primjenu najsuvremenijih tehničkih rješenja novitet je i apsolutni hit.

 

RADNI UVJETI:

 • Maksimalni radni pritisak: 5 bar
 • Preporučeni radni pritisak: 3 bar
 • Minimalni radni pritisak: 1 bar
 • Maksimalna dozvoljena temperatura: 70°C
 • Preporučena temperatura vode: 50°C

 

O SERIJI S2 BLACK

Nova serija mješalica ROSAN S2 BLACK u crnoj mat boji posebno je dizajnirana za potrebe modernog tržišta jer su crne mješalice kao novitet postale apsolutni hit u svijetu uređenja kupaonica. Serija je u potpunosti dizajnirana po uzoru na ROSAN S2 u modernom minimalističkom stilu iznimne kvalitete dostupne po pristupačnim cijenama, razlika je samo u crnoj mat završnoj doradi koja daje upečatljiv dojam svakoj kupaonici.

Cijelu seriju mješalica S2 BLACK također karakterizira kvalitetno tijelo izrađeno od mesinga uz koje su svi završni elementi iznimno dugotrajni, a perlatori NEOPERL vrlo  štedljivi, čime se postiže smanjenje potrošnje vode do 70%.

S2 BLACK moderne mješalice u crnoj mat izvedbi donose novi svijet stila u uređenju kupaonice i stvaranju individualne atmosfere. Crne slavine kao elementi uređenja izgledaju extra moderno stvarajući upečatljiv kontrast uobičajenim svijetlim bojama u kupaonici. U slučaju da se odlučite za potpuno uređenje kupaonice u crnoj boji, ta elegantna i glamurozna boja savršeno će se uklopiti sa zlatnim komadima poput ogledala sa zlatnim okvirom, umivaonika sa zlatnim detaljima i sl. Ljubiteljima crne boje nudimo bogat i raznolik asortiman za potpuno uređenje kupaonice u crnoj boji. Pored crnih mješalica, također izdvajamo i druge proizvode poput crne UNO kupaonske galanterije, kao i sanitarnu keramiku u crnoj boji, koju možete prema vlastitom ukusu i mogućnostima kombinirati za svoju kupaonicu. S crnom bojom jednostavno ne možete pogriješiti jer se lako uklapa u sve prostore i stilove uređenja i nikad ne izlazi iz mode.

 

Crna mješalica za bide PODŽBUKNA s ručnim tušem za ispiranje Rosan S2 BLACK

 

Mješalica za bide PODŽBUKNA s ručnim tušem S2 BLACK u crnoj mat boji je moderna je i praktična izvedba jednoručne mješalice za bide čistih linija uz primjenu najsuvremenijih tehničkih rješenja.

Svojim dizajnom, podžbukna mješalica za bide s ručnim tušem S2 BLACK u crnoj mat boji, uklapa se u sve moderne kupaonice, a svojom kvalitetom zadovoljava sve suvremene standarde i potrebe javnih objekata, hotela, apartmana i sl. što je osobito važno jer bidei ponovno postaju nezaobilazni standard uređenja svake kupaonice. Izborom podžbuknog modela mješalice za bide S2 BLACK u crnoj mat boji također ćete u svoju kupaonicu unijeti svježinu i moderne linije.

Bez obzira uređujete li kupaonicu iznova ili samo želite unijeti promjene u postojeću ovaj model mješalice za bide pravi je odabir zbog svoje kvalitete, visoke funkcionalnosti, jednostavnog održavanja i modernog dizajna. Podžbukna mješalica za bide S2 BLACK u crnoj mat boji s ručnim tušem za ispiranje i različitim funkcijama postavljanja mlaza vode te mekim DARKFLEX tuš crijevom duljine 150 cm praktičnija je od većine ostalih mješalica za bide jer osigurava jednostavniju i bolju osobnu higijenu, a zbog svoje ugradnje u zid i odsutstva suvišnih detalja predstavlja idealno funkcionalno rješenje za sve prostore koji trebaju više mjesta i jednostavnije održavanje.

 

NE ZABORAVITE - CRNA KUPAONICA JE "IN".

 

Više informacija
Garancija 5 godina
SKU 239501B
Write Your Own Review
You're reviewing:S2 BLACK mješalica za bide PODŽBUKNA s ručnim tušem CRNA